«Κόλλησε» στο 1-1 με την Εϊμπάρ η Μπαρτσελόνα

«Κόλλησε» στο 1-1 με την Εϊμπάρ η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς κόντρα στην Εϊμπάρ στο Καμπ Νου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Μπαρτσελόνα και Εϊμπάρ έμειναν στο 1-1 στο Καμπ Νου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα, με τους μπλαουγκράνα να αφήνουν δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα τους.

Με την ισοπαλία αυτή η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι είναι 14οι με 16 πόντους.

Ο σύλλογος από την Καταλονία παρότι είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν μπορούσε να βρει τρόπους ώστε να απειλήσει, σε αντίθεση με τους αντιπάλους που είχαν κάποιες καλές στιγμές.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλά για τη Μπαρτσελόνα που κέρδισε πέναλτι (8′), με τον Μπρέιθγουεϊτ όμως να μην σκοράρει και να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Ο Δανός μπόρεσε πέτυχε ένα τέρμα στο 25′ όμως ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR ο ακύρωσε ως οφσάιντ.

Από εκεί και πέρα οι μπλαουγκράνα μπορεί να είχαν την κατοχή, ωστόσο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις, με την Εϊμπάρ να είναι εκείνη που είχε τις περισσότερες καλές στιγμές.

Στο δεύτερο μέρος η Εϊμπάρ κατάφερε να προηγηθεί στο 57′ με τον Κίκε έπειτα από ολέθριο λάθος του Αραούχο. Οι Καταλανοί όμως ισοφάρισαν σχεδόν άμεσα με τον Ντεμπελέ στο 67′.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα όσο και να πίεσε η Μπαρτσελόνα δεν βρήκε το γκολ που θα της χάριζε τη νίκη και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ