Ντιέγκο Κόστα : «Ήταν η καλύτερη στιγμή για να φύγω από την Ατλέτικο» (pic)

Ντιέγκο Κόστα : «Ήταν η καλύτερη στιγμή για να φύγω από την Ατλέτικο» (pic)

Ο Ντιέγκο Κόστα ανέφερε σε ανάρτησή του πως αυτή η στιγμή ήταν η καλύτερη για να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ευχαρίστησε την ομάδα και τους οπαδούς της.

Ο Ντιέγκο Κόστα αποχώρησε και επίσημα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μία απρόσμενη και άκρως αιφνιδιαστική, κυρίως για τους οπαδούς του συλλόγου, εξέλιξη.

Ο Ισπανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τους «ροχιμπλάνκος», για προσωπικούς λόγους όπως ζήτησε και πλέον ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Η οποία είναι πολύ πιθανό να είναι η Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι ήδη έχουν… χτυπήσει την πόρτα του Κόστα, καθώς ο Μικέλ Αρτέτα επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

Ο Ντιέγκο Κόστα προχώρησε σε μία πραγματική κατάθεση ψυχής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους φίλους του, τους συμπαίκτες του, την Ατλέτικο Μαδρίτης και τους οπαδούς της, τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές του συλλόγου. Ενώ ο Ισπανός φορ τόνισε πως αυτή η στιγμή ήταν η καλύτερη για να αποχωρήσει από την ομάδα. Η καλύτερη στιγμή και για εκείνον και για τον σύλλογο.

Δείτε ένα μέρος των όσων έγραψε ο Κόστα:

«Το να φύγω τώρα ήταν το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη στιγμή για όλους και ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσω αυτή την ομάδα και τον σύλλογο. Νιώθω ευτυχισμένος που μπόρεσα να γράψω ιστορία και να βάλω το μικρό μου όνομα σε εκείνη αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Κάτι που πάντα ήθελα, αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα μπορούσε να συμβεί. Εγώ είμαι πλέον της Ατλέτικο και έχω ενθουσιασμό, δύναμη και πάθος γι’ αυτό που έρχεται. Την επόμενη πρόκληση. Φίλοι της Ατλέτικο… ευχαριστώ… σας αγαπώ».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diego Costa (@diego.costa)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ