Σουάρες : Έχει περισσότερα γκολ από τους τρεις επιθετικούς της Μπαρτσελόνα (pic)

Σουάρες : Έχει περισσότερα γκολ από τους τρεις επιθετικούς της Μπαρτσελόνα (pic)

Ο Λουίς Σουάρες διανύει μια εξαιρετική σεζόν και κάνει την Μπαρτσελόνα να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο...

Μπορεί η Μπαρτσελόνα ή καλύτερα ο Μπαρτομέου, να νόμιζε πως με τη φυγή του Λουίς Σουάρες, οι «μπλαουγκράνα» θα ήταν καλύτεροι στον επιθετικό τομέα, ωστόσο η φετινή σεζόν αποδεικνύει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει… Όχι απλώς δεν ισχύει αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να «σταυρώσει» φάση χωρίς τον Μέσι στην ενδεκάδα, κάτι που όποτε απουσίαζε ο Αργεντινός αναλάμβανε ο Ουρουγουανός. Οι «μπλαουγκράνα» διανύουν τη χειρότερη σεζόν των τελευταίων ετών βρισκόμενοι στην 6η θέση της βαθμολογίας, με τον Σουάρες αντιθέτως να έχει συμβάλει τα μέγιστα στην κατάληψη της 1ης θέσης για την Ατλέτικο Μαδρίτης στο κλείσιμο του έτους.

Ο επιθετικός των «ροχιμπλάνκος» έχει πάρει από το χέρι την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε και με 8 γκολ σε 11 συμμετοχές στη La Liga κάνει την Μπαρτσελόνα να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο και αυτό αποδεικνύεται και με νούμερα.

Γκριεζμάν, Ντεμπελέ και Μπρέθγουεϊτ έχουν συνολικά 7 γκολ σε 35 συμμετοχές που έχουν πραγματοποιήσει μαζί, δείχνοντας πόσο λείπει ο «πιστολέρο» από την ομάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ