Βιγιαρεάλ – Λεβάντε 2-1 : Με το… δεξί στη νέα χρονιά η Βιγιαρεάλ

Βιγιαρεάλ – Λεβάντε 2-1 : Με το… δεξί στη νέα χρονιά η Βιγιαρεάλ

Ιδανικό ξεκίνημα για την Βιγιαρεάλ στο 2021, με τα «κίτρινα υποβρύχια» να επικρατούν (2-1) της Λεβάντε, ανεβαίνοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η Βιγιαρεάλ έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική της πορεία την εφετινή σεζόν. Τα «κίτρινα υποβρύχια» έκαναν ποδαρικό με το δεξί στο 2021, επικρατώντας (2-1) της Λεβάντε.

Με αυτό το τρίποντο, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 πόντους, όπου και συγκατοικούν με την Σοσιεδάδ. Από την άλλη, η Λεβάντε είναι στην 12η θέση με 18 βαθμούς.

Η Βιγιαρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 19’ ο Πεδράθα σέντραρε από αριστερά και ο Φερ Νίνιο με προβολή εξ επαφής έκανε το 1-0.

Στο 31ο λεπτό ο Σον έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά ο Ντάνι Γκόμεθ, όντας μόνος του σχεδόν σε κενό τέρμα, έκανε πλασέ προς τα έξω και ο Αλμπιόλ τον έκοψε!

Το «κίτρινο υποβρύχιο» μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 54ο λεπτό ο Χεράρδ Μορένο με ένα έξυπνο πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 2-0.

Στο 73’ ο Ραντόγια σέντραρε από δεξιά και ο Σέρχιο Λεόν με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Πεδράθα (76’ Κόστα), Πάου Τόρες, Αλμπιόλ, Πένια, Παρέχο, Μόι Γκόμεθ (67’ Εστουπινιάν), Τριγέρος, Νίνιο (46’ Τσουκβουέζε), Πίνο (46’ Φόιθ), Χεράρδ Μορένο

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Κόκε (63’ Ντε Φρούτος), Σον, Ντουάρτε, Τόνιο (70’ Μιραμόν), Μελέρο (63’ Μοράλες), Ραντόγιοα, Ροσίνα (29’ Μάλσα), Κλερκ, Μαρτί, Ντάνι Γκόμεθ (69’ Σέρχιο Λεόν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ