Χετάφε – Βαγιαδολίδ 0-1

Χετάφε – Βαγιαδολίδ 0-1

Η Βαγιαδολίδ επικράτησε 1-0 στην έδρα της Χετάφε και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το 2021.

Μεγάλη νίκη στην έδρα της Χετάφε πέτυχε η Βαγιαδολίδ. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-0 για την 17η αγωνιστική της Primera Division και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Με αυτό το τρίποντο η Βαγιαδολίδ έφτασε τους 18 πόντους και ξεπέρασε τη Χετάφε, που παρέμεινε στους 17. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Βάισμαν στο 37’.

Ευκαιρίες η Χετάφε, το γκολ η Βαγιαδολίδ

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο 20άλεπτο. Στο 17’ το σουτ του Κουκουρέγια πέρασε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Μασίπ, όπως και η κεφαλιά του Μέσα δύο λεπτά αργότερα. Στο 23’ η Χετάφε απείλησε ξανά με τον Κοκουρέγια, αλλά ο Μάσιπ ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε. Η Χετάφε δημιουργούσε τις ευκαιρίες, αλλά η Βαγιαδολίδ ήταν εκείνη που κατάφερε να σκοράρει. Στο 37’ ο Κίκε Πέρεθ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Βάισμαν με προβολή στο δεύτερο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 42’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση, αλλά ο Μάσιπ απέκρουσε την κεφαλιά του Κουκουρέγια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έσφιξαν την άμυνά τους και με τον Μάσιπ να κάνει εξαιρετικές αποκρούσεις, κράτησαν το αποτέλεσμα. Στο 50’ ο πορτιέρο της Βαγιαδολίδ απέκρουσε την κεφαλιά του Μάτα, όπως επίσης και στο 89’ το δυνατό σουτ του Τιμόρ. Ετσι, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν το τρίποντο της νίκης.

ΧΕΤΑΦΕ: Γιάνεθ, Νιόμ (46’ Πορτίγιο), Ντζενέ, Σουάρεθ, Καμπάκο, Ολιβέρα (82’ Πάτρικ), Κουκουρέγια, Μακσίμοβιτς (66’ Τιμόρ), Αραμπάρι, Μάτα, Άνχελ

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μασίπ, Νάτσο Μαρτίνεθ, Ελ Γιαμίκ, Λουίς Πέρεθ, Μπρούνο, Μέσα (89′ Χάβι Σάντσεθ), Κίκε Πέρεθ (84’ Γκουαρντιόλα), Φέντε Σαν Εμετέριο, Βίγια (72’ Πλάνο), Βάισμαν (84’ Αλκαράθ), Ζότα (72’ Ερβίας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ