Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2 (vid)

Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2 (vid)

Χάρη σε γκολ του Λουίς Σουάρες στο 90', η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Αλαβές για τη 17η αγωνιστική της La Liga, πέτυχε τη 12η νίκη της φέτος στο πρωτάθλημα και επέστρεψε στην κορυφή έχοντας 38 βαθμούς.

Παρότι η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε υπό έλεγχο το παιχνίδι με την Αλαβές, ισοφαρίστηκε στο 84′ αλλά ο Λουίς Σουάρες με το 9ο προσωπικό του γκολ τη φετινή σεζόν, λύτρωσε την ομάδα του (1-2) και την έστειλε ξανά στην κορυφή της La Liga με 38 βαθμούς και στο +2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς, έχοντας την κατοχή της μπάλας, χάνοντας ευκαιρία στο 6′ με τον Πατσέκο να αποκρούει το σουτ του Καράσκο. Στο 41′ οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ με τον Σουάρες να δίνει στον Γιορέντε, κι αυτός με ωραίο σουτ να κάνει το 0-1.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο για την Αλαβές όταν στο 70′ ο Λαγουάρδια αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 80′ με τον Λεχουενέ, αλλά στο 84′ πέτυχαν το 1-1 χάρη σε αυτογκόλ του Φελίπε.

Η Ατλέτικο ανέβασε τον ρυθμό της στα τελευταία λεπτά και λυτρώθηκε στο 90′. Ο Φέλιξ γύρισε ωραία στον Σουάρες, ο οποίος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-2, πετυχαίνοντας το 9ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λεχουενέ, Χάβι Λόπεθ (89′ Άντριαν Μάριν), Λαγουάρδια, Αγκιρεκαμπίρια, Μπατάλια, Έντγκαρ Μέντεθ (75′ Λούκας Πέρεθ), Μανού Γκαρθία (68′ Τάτσι), Μπόρχα Σάινθ (68′ Ριόχα), Ντέιβερσον (75′ Χοσέλου), Ζότα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Ερμόσο, Χιμένεθ, Φελίπε (89′ Ρόντρι), Λεμάρ, Βερσάλικο, Καράσχο (82′ Σαούλ), Μάρκος Γιορέντε, Κόκε, Κορέα (62′ Ζοάο Φέλιξ), Λουίς Σουάρες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ