Ρεάλ Σοσιεδάδ – Οσασούνα 1-1 : Γκέλαρε και με την Οσασούνα η Σοσιεδάδ

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Οσασούνα 1-1 : Γκέλαρε και με την Οσασούνα η Σοσιεδάδ

Ξεκίνημα με το... αριστερό για την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο 2021. Οι Βάσκοι έμειναν στο 1-1 με την Οσασούνα και απομακρύνθηκαν και άλλο από την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στραβά ξεκίνησε η χρονιά για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Οι Βάσκοι γκέλαραν (1-1) και με την Οσασούνα και πλέον ρίχνουν σιγά σιγά λευκή πετσέτα στη μάχη του τίτλου. Η Σοσιεδάδ βρίσκεται στην 3η θέση με 30 βαθμούς και στο -8 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο, έχει και τρία ματς παραπάνω, οπότε πιθανότατα η διαφορά θα αυξηθεί και άλλο. ‘Οσον αφορά τους φιλοξενούμενους, πήραν μια μικρή… ανάσα, καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 14 βαθμούς.

Στο 19’ ο Ζοσέ έκανε τραγικό λάθος, ο Ρουμπέν Γκαεσία έκλεψε από τον Σανιάν και ο Καγέρι πλάσαρε με τη μία για το 0-1.

Στο 45+1’ η Σοσιεδάδ βρήκε δίχτυα με τον Πόρτου αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Oι Βάσκοι έφτασαν τελικά στο γκολ στο 46’, καθώς ο Πόρτου σέντραρε από δεξιά, ο Ζοσέ πήρε την κεφαλιά και ο Μπαρενετσέα από κοντά πλάσαρε για το 1-1.

Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Λε Νορμάν, Αϊχέν Μουνιόθ, Σανιάν, Μερίνο, Θουμπελδία, Γκεβάρα (78’ Θουμπιμένδι), Μπαρενετσέα (78’ Γοροσαμπέλ), Ζοσέ (60’ Μπαουτίστα), Ογιαρθάμπαλ (66’ Γουρίδι), Πόρτου (66’ Μερκελάνθ)

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρχιο Ερέρα, Αριδάνε, Χουάν Κρουθ, Νάτσο Βιδάλ, Νταβίντ Γκαρσια, Ινίγο Πέρεθ, Μαρτίνεθ (85’ Ρονκάλια), Ρουμπέν Γκαρσία (66’ Τόρες), Μονκαγιόλα, Καγέρι (76’ Μπούντιμιρ), Κίκε Μπάρχα (67’ Γιόνι).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ