Μπενέντιτο: «Ο Μέσι πιθανότατα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι»

Μπενέντιτο: «Ο Μέσι πιθανότατα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Αγκούστι Μπενέντιτο, τόνισε σε δηλώσεις του πως ο Λιονέλ Μέσι λογικά θα αποχωρήσει από τον σύλλογο το καλοκαίρι.

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Το συμβόλαιο του Αργεντίνου σούπερ σταρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν παραμείνει στη Βαρκελώνη.

Ο υποψήφιος πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Αγκούστι Μπενέντιτο, σε δηλώσεις του πήρε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα τονίζοντας πως επιθυμεί την παραμονή του «Λέο», ωστόσο κατά τη γνώμη του το πιο πιθανό είναι πως θα αποχωρήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπενεντίτο:

«Η διατήρηση του Λιονέλ Μέσι και μετά το καλοκαίρι θα ήταν φανταστικό νέο για την ομάδα. Παρόλα αυτά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το αν μπορεί αυτό να γίνει πραγματικότητα. Δεδομένης της αγωνιστικής κατάστασης του συλλόγου νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να μείνει. Πρέπει όμως να κατανοήσει πως τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα είναι εύκολα εδώ. Βρίσκεται στον σύλλογο 20 χρόνια, είναι οπαδός αυτής της ομάδας.

Μας έχει δώσει τόσα πολλά όπως και ο σύλλογος επίσης σε εκείνον. Πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να τον διατηρήσουμε. Θα ήθελα να πει στη συνέντευξη πως θα μείνει όμως δεν το είπε. Δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος. Θυμηθείτε πως τον περασμένο Αύγουστο ήθελε να αποχωρήσει. Τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μας αφήνει το καλοκαίρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ