Ο 18χρονος Πέδρι αξίζει όσο οι Αζάρ και Κουτίνιο (pic)

Ο 18χρονος Πέδρι αξίζει όσο οι Αζάρ και Κουτίνιο (pic)

Το νέο αστέρι της Μπαρτσελόνα αξίζει όσο οι Έντεν Αζάρ και Φελίπε Κουτίνιο για τους οποίους οι δύο «μεγάλοι» της Ισπανίας είχαν δαπανήσει συνολικά σχεδόν 300 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι η αποκάλυψη της σεζόν και ένας από τους λίγους διασωθέντες της Μπαρτσελόνα. Ο λόγος φυσικά για τον 18χρονο Πέδρι, ο οποίος έχει καταφέρει να πάρει «σπίτι» του τη φανέλα του βασικού, έχοντας αφήσει εκτός ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο εδώ και αρκετά χρόνια…

Μάλιστα έχει καταφέρει να εκτοξεύσει και την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, καθώς σύμφωνα με το trasnfermarkt ο 18χρονος αξίζει 55 εκατομμύρια ευρώ!

Από την άλλη οι δύο σταρ των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, Κουτίνιο και Αζάρ διανύουν δύο μέτριες σεζόν, έχοντας επηρεαστεί και από τους τραυματισμούς. Τόσο η αξία του Βέλγου, όσο και εκείνη του Βραζιλιάνου, έχουν πέσει κατακόρυφα, καθώς πλέον οι δύο ποδοσφαιριστές κοστολογούνται στα 55 εκατομμύρια ευρώ ο καθένας, όσα και ο Πέδρι!

Να σημειωθεί πως για τους δύο αστέρες, οι δύο «μεγάλοι» του ισπανικού ποδοσφαίρου είχαν δαπανήσει συνολικά σχεδόν 300 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ