Ζέεντορφ : «Θα παραμείνει στην κατηγορία η Λα Κορούνια»

Ζέεντορφ : «Θα παραμείνει στην κατηγορία η Λα Κορούνια»

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ ανέλαβε τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια μέχρι το τέλος της σεζόν και δήλωσε σίγουρος πως δεν πρόκειται να υποβιβαστεί φέτος.

Την πόρτα της εξόδου έδειξε η διοίκηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στον Κριστόμπαλ κι ανακοίνωσε χθες την πρόσληψη του Κλάρενς Ζέεντορφ για να τον αντικαταστήσει.

Η ταπεινωτική ήττα με 5-0 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον προπονητή της ομάδας και η διοίκηση ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασία της με τον 50χρονο Ισπανό τεχνικό, ο οποίος είχε προσληφθεί τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Ολλανδός κόουτς υπέγραψε συμβόλαιό διάρκειας μέχρι το τέλος της σεζόν και δήλωσε αισιόδοξος για την παραμονή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Επίσης ο Ζέεντορφ ξεκαθάρισε πως από το πρώτο κιόλας παιχνίδι η Λα Κορούνια θα είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με πριν.

«Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Ελπίζω να καταφέρω να ανεβάσω τους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι στο παιχνίδι με την Μπέτις θα δούμε μια άλλη ομάδα. Μια ομάδα που θέλει να βγει από την δύσκολη θέση στην οποία είναι και πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία», είπε ο νέος τεχνικός της Ντεπορτίβο..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ