Σπουδαία ανατροπή για τη Λεβάντε (2-1)

Σπουδαία ανατροπή για τη Λεβάντε (2-1)

Η Λεβάντε παρότι βρέθηκε να χάνει από την Εϊμπάρ, γύρισε το παιχνίδι με τον Μοράλες και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη.

Τρίποντο «χρυσάφι» με ανατροπή για τη Λεβάντε, που κέρδισε με 2-1 την Εϊμπάρ και δείχνει πως θα καθαρίσει την παραμονή της σχετικά άνετα. Απίθανος σε ακόμη ένα ματς ο Μοράλες που έβγαλε μια ασίστ και πέτυχε ένα γκολ.

Στο 20ο λεπτό η πρώτη αξιόλογη φάση, με τον Ινούι να σουτάρει από μακριά αλλά να αστοχεί ενώ στο 28΄ο Ντμίτροβιτς έσωσε μετά από σουτ του Μοράλες και στο 33’ το πλασέ του Μαρτί πέρασε λίγο έξω. Στο 50’ η Εϊμπάρ απείλησε με τον Ενρίτς και στο ίδιο λεπτό μετά από τραγικό λάθος στη άμυνα της Λεβάντε, ο Ινούι έκανε το 0-1 με πλασέ από το πέναλτι. Στο 56’ η Λεβάντε σκόραρε με τον Ραντόγια αλλά το γκολ ακυρώθηκε και στο 59’ η κεφαλιά του Ολιβέiρα πέρασε λίγο έξω.

Στο 61’ ο Ινουι έκανε το γυριστό από το πέναλτι, ο Αϊτορ έσωσε, όπως έκανε και στην εξέλιξη της φάσης σε προβολή του Μπιγάς. Και στο 65ο λεπτό ο Μοράλες έκανε όμορφη ενέργεια και γύρισμα από τα δεξιά και ο Μελέρο με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έγραψε το 1-1. Και μάλιστα στο 76ο λεπτό ο Σέρχιο Λεόν πάτησε μαγικά στον Ντε Φρούτος που έφυγε από δεξιά κι έστρωσε στον Μοράλες, ο οποίος σε κενό τέρμα έγραψε το 2-1. Στο 85ο λεπτό ο Κούμπο προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Αϊτόρ, που έσωσε τη Λεβάντε.

Λεβάντε: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Ντουάρτε, Κλερκ, Πόστιγο (80’ , Μιραμόν, Ραντόγια, Μοράλες, Μάλσα (62’ Σέρχιο Λεόν), Ντάνι Γκόμεθ (62’ Μελέρο), Μαρτί (86’ Σον), Ντε Φρούτος (86’ Τόνιο)

Εϊμπάρ: Ντμίτροβιτς, Αρμπίγια, Μπιγάς, Ράφα (72’ Κέβιν Ροντρίγκες), Ολιβέιρα, Ντιόπ, Ινούι (89’ Ρέθιο), Πόθο (83’ Πέδρο Λεόν), Εσπόσιτο (89’ Κίκε Γκαρσία), Κίκε, Ενρίτς (73’ Μούτο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ