Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 2-0 : Τρένο η Ατλέτικο, κλείνει το… μάτι στον τίτλο

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 2-0 : Τρένο η Ατλέτικο, κλείνει το… μάτι στον τίτλο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν... καταλαβαίνει τίποτα και κανέναν! Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε επικράτησε (2-0) εύκολα της Σεβίλλης και βρίσκεται πλέον στην κορυφή και στο +4 από την Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας και δύο ματς λιγότερα.

Αυτή η Ατλέτικο δεν σταματιέται με τίποτα (5ο συνεχόμενο τρίποντο) και δε χάνει βαθμούς ούτε με… αίτηση! Η αρμάδα του Τσόλο Σιμεόνε νίκησε (2-0) και τη Σεβίλλη σε εξ αναβολής αναμέτρησης, στέλνοντας το μήνυμα πως το εφετινό πρωτάθλημα δε χάνεται.

Σοβαρή από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, οι Ροχιμπλάνκος λύγισαν και την καλοκουρδισμένη ομάδα του Λοπετέγκι και συνεχίζουν απτόητοι την πορεία τους προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πλέον, η Ατλέτικο βρίσκεται στην κορυφή και στο +4 από την Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας και δύο ματς λιγότερα. Με λίγα λόγια, η… ψαλίδα αναμένεται να ανοίξει και άλλο, με την ομάδα του Σιμεόνε να δείχνει ποιος είναι το αφεντικό στην εφετινή La Liga.

Η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Λεμάρ εστρωσε δεξιά στον Τρίπιερ κι εκείνος έκανε το γύρισμα στο πέναλτι, με τον Κορέα να κοντρολάρει και με συρτό σουτ να γράφει το 1-0.

Στο 20’ το σουτ του Ακούνια πέρασε λίγο έξω και στο 24’ ο Μπόνο είπε όχι σε σουτ του Σουάρες.

Στο 75’, οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς. Ο Γιορέντε έκανε το γύρισμα και ο Σαούλ με όμορφο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έγραψε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Τρίπιερ, Χιμένες, Ερμόσο, Λεμάρ (65’ Σαούλ), Κόκε, Καρασκό (88′ Φελίπε), Γιορέντε, Σουάρες (82’ Τορέιρα), Κορέα (65’ Ζοάο Φέλιξ)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Νάβας (78’ Ντε Γιονγκ), Ράκιτιτς, Φερνάντο, Ακούνια, Χορδάν (58’ Όσκαρ Ροντρίγκεθ), Οκάμπος, Σούσο (78’ Σούσο), Εν Νεσιρί (84’ Μουνίρ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ