«Αυτοκτόνησε» η Έλτσε, δεν έΧασαν Καντίθ και Λεβάντε (vids)

«Αυτοκτόνησε» η Έλτσε, δεν έΧασαν Καντίθ και Λεβάντε (vids)

Με το ίδιο σκορ (2-2) έληξαν τα παιχνίδια Βαγιαδολίδ - Έλτσε και Καντίθ - Λεβάντε.

Δικό της παιχνίδι έχασε η Έλτσε στο Βαγιαδολίδ καθώς μέχρι το 72′ κέρδιζε με 2-0 αλλά τελικά έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2.

Ο Χοσάν με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για την Έλτσε στο 9′ και στο 42′ ο Βερδού έβγαλε μαγική 40άρα μπαλιά στον Χοσάν που κατέβασε και το τελείωσε για το 2-0.

Στο 72′ ο Μίτσελ με ωραίο σουτ μείωσε σε 1-2 και στο 89′ ο Χοακίν με κεφαλιά έκανε το 2-2 αφήνοντας την Έλτσε χωρίς νίκη για τρεις σερί μήνες.

Βαγιαδολίδ: Μασίπ, Νάτσο Μαρτίνεθ, Αλκαράθ, Χοακίν, Φερνάντεθ, Λουίς Πέρεθ (73’ Ερβίας), Μέσα (88’ Θαλαθάρ), Ορεγιάνα, Φέντε Σαν Εμετέριο (56’ Τόνι Βίγια), Κίκε Πέρεθ (56’ Μίτσελ), Πλάνο (89’ Μπενίτο), Βάισμαν

Ελτσε: Μπαντία, Μπαραγάν, Μόχικα, Βερδού, Χοσέμα (73’ Σιφουέντες), Χοσάν (75’ Βίκτορ Ροντρίγκεθ), Γιόνι (73’ Ντιέγκο Γκονζάλες), Ραούλ Γκούτι, Μίγια, Ριγκόνι, Μπογέ (86’ Τζον Ντόναλντο).

Ίδιο σκορ και στο ματς της Καντίθ με τη Λεβάντε όπου και τα τέσσερα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο με το τελικό 2-2 να μην… χαλάει καμία από τις δύο ομάδες.

Μόλις στο 3′ η Κάντιθ χτύπησε στην αντεπίθεση με τον Μιραμόν να κάνει το 1-0 αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το 1-1 με τον Μαρτί και στο 11′ το 1-2 με τον ίδιο παίκτη να πλασάρει ξανά άψογα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά πριν το πρώτο μισάωρο ολοκληρώθηκε ο χορός των γκολ με τον Κάλα να κάνει το 2-2 με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Καντίθ: Λεντέσμα, Κάλα, Αλκαλά, Γαρίδο, Ιθκιέρδο, Καρκελέν, Άλεξ, Γόνσον (87’ Άλβαρο Χιμένεθ), Νεγρέδο (75’ Αλέχο), Λοσάνο (87’ Μποντιζέ), Περέα (68’ Σάλβι)

Λεβάντε: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Πόστιγο (66’ Βέθο), Ντουάρτε, Μιραμόν, Κλερκ, Ραντόγια, Μοράλες, Μάλσα (66’ Μελέρο), Λεόν (87’ Ροτσίνα), Μαρτί (71’ Ντάνι Γκόμεθ), Ντε Φρούτος (87’ Σον)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ