Αλαβές – Σεβίλλη 1-2 : Είχε… Μπόνο η Σεβίλλη!

Αλαβές – Σεβίλλη 1-2 : Είχε… Μπόνο η Σεβίλλη!

Διπλό τετράδας για την ομάδα του Λοπετέγκι, με τον Μπόνο να είναι ο ήρωας του αγώνα, καθώς απέκρουσε πέναλτι στο 90ο λεπτό.

Άγιος Μπόνο… χάρισε το τρίποντο στη Σεβίλλη!

Η ομάδα του Λοπετέγκι έφυγε με το διπλό (1-2) από την έδρα της Αλαβές, με τον Μπόνο να αποκρούει πέναλτι στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι Ανδαλουσιανοί ανέβηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 πόντους και κουνάνε… σεντόνι.

Στο 3ο μόλις λεπτό, ο Νάβας σέντραρε από δεξιά και ο Εν Νεσίρι με διπλή προσπάθεια από κοντά άνοιξε το σκορ για τη Σεβίλλη, αλλά στο 12’ ένα τραγικό λάθος στην άμυνα της Σεβίλλης έφερε την ισοφάριση για την Αλαβές. Μετά από εκτέλεση αράουτ από δεξιά, ο Έντγκαρ Μέντεθ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 30’ η Σεβίλλη πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με ένα μαγικό γκολ. Ο Σούσο έπιασε ένα απίθανο σουτ από τα 30 μέτρα με την μπάλα να καρφώνεται στις… αράχνες του Πατσέκο για το 1-2.

Και στο 88’ μετά από κόρνερ, ο Κουντέ βρήκε την μπάλα με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Χοσέλου εκτέλεσε το πέναλτι αλλά ο Μπόνο του είπε όχι, χαρίζοντας το τρίποντο στους φιλοξενούμενους.

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λεζέν, Λαγουάρδια, Ναβάρο, Αγιρεγαμπίρια (63’ Μπόρχα Σάινθ), Ντουάρτε, Ριόχα (68’ Ντέιβερσον), Μπατάλια, Πίνα (87’ Μανού Γκαρσία), Χοσέλου, Έντγκαρ Μέντεθ (68’ Ζότα)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας, Γκόμεθ, Κουντέ, Ακούνια, Ράκιτιτς, Φερνάντο, Χορδάν (77’ Χορδάν), Σούσο (90+1’ Βάσκες), Οκάμπος (62’ Ντε Γιονγκ), Εν Νεσιρί (90+1’ Τόρες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ