«Κρεμάει» τα παπούτσια του μετά το Μουντιάλ ο Ινιέστα!

«Κρεμάει» τα παπούτσια του μετά το Μουντιάλ ο Ινιέστα!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η τελευταία διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχει ο Αντρές Ινιέστα με την Εθνική Ισπανίας. «Θέλω να είμαι ρεαλιστής, υπάρχει μια πολύ σοβαρή πιθανότητα το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο να είναι η τελευταία διοργάνωσή μου με την Εθνική Ισπανίας. Υπάρχουν ακόμη πολλοί μήνες μπροστά μας μέχρι το […]

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η τελευταία διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχει ο Αντρές Ινιέστα με την Εθνική Ισπανίας.

«Θέλω να είμαι ρεαλιστής, υπάρχει μια πολύ σοβαρή πιθανότητα το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο να είναι η τελευταία διοργάνωσή μου με την Εθνική Ισπανίας. Υπάρχουν ακόμη πολλοί μήνες μπροστά μας μέχρι το Μουντιάλ και ελπίζω να πάνε όλα καλά, ώστε να βρίσκομαι στην Ρωσία.

Γνωρίζω καλά την κατάσταση, την ηλικία μου και ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει, ωστόσο θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα έως τότε», ήταν τα λόγια του πολύπειρου μέσου και αρχηγού της Μπαρτσελόνα στην καταλανική εφημερίδα «Sport».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ