Κούμαν : «Δεν είναι φυσιολογικό να έχουμε δύο χαμένα πέναλτι στο ίδιο παιχνίδι»

Κούμαν : «Δεν είναι φυσιολογικό να έχουμε δύο χαμένα πέναλτι στο ίδιο παιχνίδι»

Στα δύο πέναλτι που έχασαν Πιάνιτς και Ντεμπελέ στάθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν, μετά τη δύσκολη πρόκριση (0-2 στην παράταση) επί της Κορνέγια στο ισπανικό Κύπελλο.

Μετά κόπων και βασάνων, η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας, με τους Μπλαουγκράνα να αποκλείουν την Κορνέγια (ομάδα γ’ κατηγορίας).

Οι Καταλανοί έχασαν δύο πέναλτι στο ματς, κάτι που προβληματίζει έντονα τον Ροναλντ Κούμαν.

«Έχουμε έλλειψη αποτελεσματικότητας, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Δεν είναι φυσιολογικό να χάνουμε δύο πέναλτι στο ίδιο παιχνίδι, δεν μπορεί να είναι και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό», είπε ο Ολλανδός προπονητής της Μπαρτσελόνα.

«Δεν το καταλαβαίνω γιατί έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να εκτελέσουν πέναλτι. Μπορεί να είναι φόβος, δεν ξέρω. Έχουμε αποτύχει πάρα πολύ τελευταία και πάνω απ ‘όλα δεν βοηθάει για να ηρεμήσουμε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση για να σκοράρεις με πέναλτι. Δεν υπάρχει κοινό. Πάντα μπορεί κάποιος να χάσει ένα πέναλτι, αλλά σε ένα παιχνίδι όπως σήμερα, επειδή χάσαμε δύο, έπρεπε να κάνουμε μια προσπάθεια που δεν είναι φυσιολογική γι αυτόν τον τύπο παιχνιδιού», πρόσθεσε.

«Δεν έχω καμία προτίμηση για την φάση των «16» Στο Κύπελλο είναι πάντα δύσκολο είτε παίζεις ενάντια σε μια ομάδα της Primera ή σε μια ομάδα όπως η Κορνέγια. Υπάρχουν πάντα εκπλήξεις και παράξενα αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ