Σοσιεδάδ – Μπέτις 2-2

Σοσιεδάδ – Μπέτις 2-2

Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της La Liga, Σοσιεδάδ και Μπέτις έμειναν στο 2-2 στην έδρα των Βάσκων, με τους φιλοξενούμενους να «κλέβουν» τον βαθμό στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ισόπαλο χωρίς κάποιον κερδισμένο, τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και την Μπέτις στη χώρα των Βάσκων, με τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της Ευρώπης. Προηγήθηκε με δύο γκολ η Σοσιεδάδ, έσωσε τον βαθμό με γκολ του Χοακίν στο τελευταίο λεπτό η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι…

Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι η Σοσιεδάδ που απείλησε δύο φορές σε διάστημα πέντε λεπτών με τον Ογιαρθάμπαλ. Όσο περνούσε η ώρα, τόσο πιο καλή ήταν η εικόνα των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν μπόρεσαν ωστόσο να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο 45λεπτο…

Ό,τι δεν έκανε στο πρώτο μέρος, έκανε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου η ομάδα της χώρας των Βάσκων. Με ένα πολύ γρήγορο γκολ του Ισάκ στο 48ο λεπτό, η Σοσιεδάδ πήρε κεφάλι νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σουηδό να γράφει το 1-0.

Τα γκολ των γηπεδούχων διπλασιάστηκαν στο 57ο λεπτό, με τον Ογιαρθάμπαλ να γράφει το 2-0 έπειτα από ασίστ του Ισάκ. Η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε πως η Σοσιεδάδ θα έπαιρνε μία πολύ σημαντική νίκη, ωστόσο η ομάδα του Πελεγκρίνι δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα…

Αρχικά ο Σέρχιο Κανάλες μείωσε στο 85ο λεπτό για τους Ανδαλουσιανούς, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χοακίν ισοφάρισε για την Μπέτις, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Μονρεάλ, Γοροσαμπέλ (65’ Θαλδούα), Λε Νορμάν, Γουρίδι, Θουμπελδία, Μερίνο (76’ Μπαρενετσέα), Γκεβάρα, Ογιαρθάμπαλ (76’ Θουμπιμένδι), Ισάκ (82’ Μπαουτίστα), Πόρτου (82’ Γιανουζάι)

ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Ρουίθ, Μιράνδα, Μαντί, Έμερσον, Γουαρδάδο (55’ Τέγιο), Κανάλες, Ακουοκού (55’ Καβάλιο), Φεκίρ (76’ Χοακίν), Μορόν (65’ Σανάμπρια), Λάινεθ (65’ Ρόδρι)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ