Αζάρ : Έφτασε τα 100 βραβεία MVP, μόνο Μέσι και Ρονάλντο έχουν περισσότερα (pic)

Αζάρ : Έφτασε τα 100 βραβεία MVP, μόνο Μέσι και Ρονάλντο έχουν περισσότερα (pic)

Ο Έντεν Αζάρ ήταν απολαυστικός κόντρα στην Αλαβές, καταφέρνοντας να φτάσει σε ένα μοναδικό επίτευγμα...

Ο Έντεν Αζάρ θύμισε τον παλιό καλό ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στην Premier League στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλαβές, όπου η «Βασίλισσα» επικράτησε με το εμφατικό 4-1. Ο Βέλγος σταρ ήταν απολαυστικός για την ομάδα της Μαδρίτης και αναδείχθηκε δίκαια ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης, καθώς είχε ένα γκολ και μία ασίστ.

Με το ατομικό του βραβείο, ο 30χρονος κατάφερε να φτάσει σε ένα φοβερό επίτευγμα, καθώς κατέκτησε το 100ο τίτλο MVP  στα χρόνια που αγωνίζεται ως επαγγελματίας. Από τις χρονιές με τη Λιλ, στα γήπεδα της Premier League με τη φανέλα της Τσέλσι και εν τέλει στην Ισπανία με τη Ρεάλ, ο Αζάρ έχει καταφέρει να αναδειχθεί 100 φορές ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής μιας αναμέτρησης.

Μία επίδοση που από τη σεζόν 2009/10 μόνο δύο παίκτες την ξεπερνάνε αυτή τη στιγμή και φυσικά είναι οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο… Ο Πορτογάλος έχει κερδίσει 160 φορές το βραβείο του MVP, ενώ ο Αργεντινός έχει αναδειχθεί 288 φορές ως ο πολυτιμότερος ενός αγώνα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ