Βιγιαρεάλ – Αλαβές 1-2

Βιγιαρεάλ – Αλαβές 1-2

Η μεταμορφωμένη προς το καλύτερο Ντεπορτίβο Αλαβές πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βιγιαρεάλ (2-1), έφθασε τις οκτώ νίκες στο πρωτάθλημα και ξεκόλλησε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, απέχοντας πλέον επτά πόντους από την 18η Λας Πάλμας.

Κάθε αγωνιστική, όλο και πιο κοντά στην παραμονή! Η μεταμορφωμένη προς το καλύτερο Ντεπορτίβο Αλαβές πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βιγιαρεάλ (2-1), έφθασε τις οκτώ νίκες στο πρωτάθλημα και ξεκόλλησε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, απέχοντας πλέον επτά πόντους από την 18η Λας Πάλμας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 40ο λεπτό με έξυπνη κεφαλιά του Ροντρίγκο Έλι (έχει δύο γκολ στην καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα, και τα δύο κόντρα στη Βιγιαρεάλ, και τα δύο με κεφαλιά!) και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 71′ με όμορφο πλασέ του Ιμπάι Γκόμεθ, ο οποίος έφθασε τα πέντε γκολ και είναι μαζί με τον Μουνίρ Χαντάντι οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας τους στη φετινή La Liga. Η Βιγιαρεάλ μείωσε στο 77′ με τον Κάρλος Μπάκα (σκόραρε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική).

Οι Babazorros πήραν λοιπόν το διπλό στην αγαπημένη τους ισπανική κοινότητα (έχουν οκτώ νίκες στη Βαλένθια), επιβεβαιώνοντας παράλληλα δύο «παραδόσεις»: αφενός ότι η ισοπαλία στα παιχνίδια τους με την Βιγιαρεάλ είναι… είδος υπό εξαφάνιση (έφθασε τις επτά νίκες, έξι έχει η Βιγιαρεάλ, μόνο ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο, πριν από 13 χρόνια) και αφετέρου πως ούτε στις φετινές εκτός έδρας επισκέψεις τους είναι ένα αποτέλεσμα που προτιμούν, μιας και έχουν τρεις νίκες και οκτώ ήττες σε έντεκα συνολικά παιχνίδια μακριά από το Mendizorrotza.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ