Λεβάντε – Γρανάδα 2-2

Λεβάντε – Γρανάδα 2-2

Χάρη σε δύο γκολ του Μοράλες η Λεβάντε κρατούσε τη νίκη κόντρα στη Γρανάδα αλλά ο Σολδάδο ισοφάρισε σε 2-2 στις καθυστερήσεις δίνοντας στην ομάδα του τον πολύτιμο βαθμό που την κρατά σε τροχιά Ευρώπης.

Πριν λίγες μέρες υπέστη σοκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα όταν δεχόμενη δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του ματς, είδε να φεύγει μέσα από τα χέρια της η μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αυτή τη φορά όμως, η Γρανάδα ήταν αυτή που χαμογέλασε στις καθυστερήσεις.

Η Λεβάντε κρατούσε τη νίκη μέχρι το 93′ χάρη σε δύο γκολ του Μοράλες αλλά ο πολύπειρος Σολδάδο με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 κι έδωσε στην ομάδα του τον βαθμό που την κρατά στο -2 από την έκτη Σοσιεδάδ αλλά και στο +3 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Το 1-0 για τη Λεβάντε ήρθε στο 29′ όταν Μιραμόν σέντραρε από δεξιά και ο Μοράλες με πλασέ από το πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου ήρθε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους με διαγώνιο σουτ του Κένεντιμέσα από την περιοχή.

Στο 67′ ο Ντε Φρουτος έκανε το γύρισμα στο σημείο του πέναλτι και ο Μοράλες με νέο πλασέ έκανε το 2-1. Η Λεβάντε κρατούσε τη νίκη μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά υπολόγισε χωρίς τον Σολδάδο. Από σέντρα του Πουέρτας ο Ισπανός σκόραρε με κεφαλιά για το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Λεβάντε: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Ντουάρτε, Μιραμόν (82’ Πόστιγο), Κλερκ, Βέθο, Ροτσίνα (64’ Ντε Φρούτος), Ραντόγια, Μοράλες (75’ Σον), Μελέρο, Λεόν (64’ Ντάνι Γκόμεθ), Μαρτί (82’ Μπάρντι)

Γρανάδα: Ρουί Σίλβα, Φουλκιέ, Μαρίν (46’ Πουέρτας), Βαγιέχο, Πέρεθ (87’ Χερμάν Σάντσεθ), Ντ.Ντουάρτε, Μοντορό, Κένεντι (Ματσίς 58’), Ετεκί (75’ Βέντε Βίκο), Μολίνα (75’ Σολδάδο), Σουάρεθ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ