Σοσιεδάδ – Κάντιθ 4-1

Σοσιεδάδ – Κάντιθ 4-1

Παίζοντας ανά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε με άνεση (4-1) της Κάντιθ και μείωσε στον έναν βαθμό από την 5η Βιγιαρεάλ.

Άνετο και ήσυχο το απόγευμα για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στη Κάντιθ, επικρατώντας με 4-1. Με δύο γκολ του Μικέλ Ογιαρθάμπαλ στο πρώτο ημίχρονο και ακόμη δύο του Αλεξάντερ Ισάκ, οι Βάσκοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη «νεοφώτιστη» ομάδα που αρκέστηκε με το γκολ του Ιζκέρδο Γκονζάλες…

Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία σερί ματς χωρίς «τρίποντο» η Σοσιεδάδ και μείωσε στον έναν βαθμό από την 5η Βιγιαρεάλ, έχοντας τα ίδια παιχνίδια. Χαμηλά έμεινε η Κάντιθ η οποία βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο 26ο λεπτό η Σοσιεδάδ κατάφερε να σπάσει το ρόδι και να ανοίξει το σκορ με τον Μικέλ Ογιαρθάμπαλ ο οποίος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του. Οχτώ λεπτά αργότερα, ο Ισπανός εξτρέμ σκόραρε και πάλι, γράφοντας έτσι το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Η κόκκινη του Μάρκος Μάουρο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκανε ακόμη πιο δύσκολη την υπόθεση για την Κάντιθ.

Η Σοσιεδάδ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να «σκοτώσει» το παιχνίδι, όπως και έκανε… Με δύο γκολ του Ισάκ στο 54′ και στο 59′, οι Βάσκοι «κλείδωσαν» το «τρίποντο». Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν στο 65ο λεπτό με τον Γκονζάλες.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Μονρεάλ, Ελουστόνδο, Γοροσαμπέλ, Ιγιαραμένδι (63’ Μερκελάνθ), Γιανουζάι (63’ Νταβίντ Σίλβα), Μερίνο, Γκεβάρα, Θουμπελδία (82’ Μπαρενετσέα), Ογιαρθάμπαλ (82’ Σανιάν), Ισάκ (73’ Κάρλος Φερνάντεθ)

ΚΑΔΙΘ: Λεντέσμα, Κάλα (60’ Σπάονιτς), Καρκελέν (46’ Αλκαλά), Σάλβι, Φάλι, Μάρκος Μάουρο, Γιόνσον (17’ Γαρίδο), Χάιρο Ιθκιέρδο, Λοσάνο (46’ Σομπρίνο), Νεγρέδο (60’ Εσπίνο), Περέα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ