Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα 2-2

Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα 2-2

Η Ατλέτικο προηγήθηκε με ανατροπή 2-1, αλλά η Θέλτα με γκολ του Φερέιρα στο 90’ ισοφάρισε σε 2-2 και σταμάτησε το νικηφόρο σερί των Ροχιμπλάνκος.

Στις οκτώ νίκες σταμάτησε το σερί της Ατλέτικο Μαδρίτης στη La Liga, καθώς το βράδυ της Δευτέρας οι Ροχιμπλάνκος γκέλαραν απέναντι στην Θέλτα.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προηγήθηκε με ανατροπή 2-1 και μέχρι τα τελευταία λεπτά κράταγε στα χέρια της το τρίποντο της νίκης, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι στο 90’ ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Φερέιρα και έβαλαν στοπ στο νικηφόρο σερί των γηπεδούχων.

Παρά την γκέλα απέναντι στην Θέλτα, η Ατλέτικο παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, έχοντας 8 πόντους διαφορά από τους διώκτες της, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 2ο λεπτό έχασαν διπλή ευκαιρία με τους Νολίτο και Άσπας. Τελικά, στο 13’ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μίνα. Ο Μπράις Μέντεθ σέντραρε από δεξιά και ο Μίνα με κεφαλιά νίκησε τον Ομπλακ για το 1-0. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους και στο 44’ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Λουίς Σουάρες. Ο Γιορέντε έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ουρουγουανός επιθετικός με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσια.

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ο Σουάρες «ξαναχτύπησε» και έκανε το 2-1. Ο Κοντογκμπιά έδωσε στον Λόντι, αυτός έκανε το γύρισμα και Λατινοαμερικάνος σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, φέρνοντας τα πάνω – κάτω στην αναμέτρηση. Στο 59’ μάλιστα έφτασε κοντά στο τρίτο του γκολ στο αποψινό παιχνίδι, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στον Τάπια, ενώ στο 83’ το σουτ του Χιμένεθ πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Μπάνκο.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να καθαρίσουν το παιχνίδι και το πλήρωσαν ακριβά, καθώς στο 90’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2. ΟΆσπας έβγαλε κάθετα στον Σολάρι, αυτός σέντραρε από δεξιά και ο Φερέιρα εκτέλεσε τον Ομπλακ για το τελικό 2-2.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένεθ, Φελίπε (46’ Φελίπε), Λόντι, Σαούλ, Κοντογκμπιά, Κόκε, Γιορέντε, Κορέα, Σουάρες

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Μάγιο, Μουρίγιο, Αραούχο, Ντένις Σουάρεθ, Ααρόν Μαρτίν, Τάπια, Μπράις Μέντεθ, Άσπας, Νολίτο (69’ Σολάρι), Μίνα (75’ Φερέιρα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ