Κούμαν : «Η Μπαρτσελόνα του Πεπ ήταν καλύτερη από την Μπάγερν του Φλικ»

Κούμαν : «Η Μπαρτσελόνα του Πεπ ήταν καλύτερη από την Μπάγερν του Φλικ»

Στο νέο ερώτημα που έχει τεθεί τις τελευταίες ώρες απάντησε ο Ρόναλντ Κούμαν, παίρνοντας το μέρος της Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Κανείς δεν πίστευε πως θα το κατάφερνε κάποια άλλη ομάδα, πριν από ακριβώς 11 χρόνια, όταν η Μπαρτσελόνα έκανε το απίστευτο 6/6, κατακτώντας όλους τους διαθέσιμους τίτλους! Κι όμως, η Μπάγερν του Χάνσι Φλικ το έκανε και μάλιστα με στιλ!

Η φοβερή ομάδα του Φλικ επικράτησε της Τίγκρες στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και επανέλαβε τον άθλο της Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα! Οι Βαυαροί έφτασαν στο 6ο τρόπαιο μέσα σε μόλις λίγους μήνες και έκαναν το 6/6, φτάνοντας σε ένα απίστευτο κατόρθωμα. Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Γερμανίας, Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σούπερ Καπ Γερμανίας και Ευρώπης και τέλος, Πρωταθλήτρια Κόσμου! Όλα αυτά μέσα σε μόλις έξη μήνες!

Έτσι αναπόφευκτα έχει τεθεί ένα νέο ερώτημα. Ποιά από αυτές τις δύο ομάδες είναι η καλύτερη. Ο Ρόναλντ Κούμα πήρε θέση και υποστήριξε πως η Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα ήταν μοναδική και καλύτερη από κάθε άλλη ομάδα.

«Είμαι 100% υπέρ της Μπαρτσελόνα του Πεπ. Είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε δει τα τελευταία 25 χρόνια τουλάχιστον. Ο τρόπος που το έκαναν ήταν μοναδικός. Δεν μπορώ να συγκρίνω εκείνη την ομάδα με κάποια άλλη», δήλωσε ο νυν τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ