Αντουάν Γκριεζμάν : Η αναγέννηση του Γάλλου… πρίγκιπα (pics & vids)

Αντουάν Γκριεζμάν : Η αναγέννηση του Γάλλου… πρίγκιπα (pics & vids)

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Μπαρτσελόνα και δείχνει έτοιμος να βοηθήσει τον Λιονέλ Μέσι και τους «μπλαουγκράνα» στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν!

Του ασκήθηκε μεγάλη κριτική, καθώς κόστισε στην Μπαρτσελόνα 120 εκατομμύρια ευρώ. Και μάλιστα τα παράπονα των φιλάθλων δεν ήταν άδικα, καθώς οι εμφανίσεις του ήταν το λιγότερο απογοητευτικές… Ο λόγος για τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Αν και οι περισσότεροι τον ξέγραψαν εντελώς, ο Γάλλος δείχνει αποφασισμένος να αποδείξει πως αξίζει να αγωνίζεται με τα «μπλαουγκράνα». Και η φετινή του σεζόν, δείχνει πως πράγματι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του συλλόγου!

Αν και η αρχή με τον Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο ήταν δυσκολότερη από ότι περίμεναν όλες οι πλευρές, ο Γάλλος φαίνεται να έχει βρει τον ρόλο του, να διαβάζει και να διαβάζεται από τους συμπαίκτες του και το κυριότερο να επικοινωνεί με τον Λιονέλ Μέσι!

Αναλαμβάνει ευθύνες, βγαίνει μπροστά και πλέον δείχνει ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύει στον εαυτό του και στα πόδια του, χωρίς να φοβάται τίποτα.

Από το τέλος του 2020 και μετά ο Γκριεζμάν μοιάζει με άλλον ποδοσφαιριστή. Και τα στατιστικά του είναι εδώ για να το αποδείξουν. Ο Γάλλος είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ στο 2021! Όχι μονάχα στην Μπαρτσελόνα και στην La Liga, αλλά στα κορυφαία πέντε πρωταθλήματα της Ευρώπης, έχοντας 7 γκολ και 8 ασίστ! 15 γκολ/ασίστ σε 12 συμμετοχές!
Συνολικά τη φετινή σεζόν, ο Γάλλος έχει συμμετοχή σε 22 γκολ, έχοντας αγωνιστεί σε 32 παιχνίδια!

Κόντρα στην Αλαβές, ο 29χρονος δεν κατάφερε να σκοράρει, ωστόσο μπόρεσε να «σερβίρει» δύο γκολ στους συμπαίκτες του. Το 2021 φαίνεται να του πηγαίνει ιδιαίτερα μέχρι στιγμής, καθώς ήδη έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 5 γκολ που είχε σε όλο το 2020!

Εκτός από τα γκολ και τις ασίστ, ο Γάλλος δείχνει και χαρακτήρα, δηλώνοντας «παρών» στα δύσκολα και εκεί που καίει η μπάλα…

Αν και η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κατακτήσει το Σούπερ Καπ Ισπανίας, ο Γκριεζμάν έκανε το καθήκον του και σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του στην ήττα από την Μπιλμπάο με 3-2 στον τελικό.

Ένα ακόμη δείγμα του πόσο clutch είναι ο Γκριεζμάν, ήταν και η τρομερή ματσάρα με τη Γρανάδα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Παρότι οι «μπλαουγκράνα» βρισκόντουσαν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με δύο γκολ πίσω, κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση, χάρη στο γκολ του Γάλλου στο 89’ και σε εκείνο του Ζόρντι Άλμπα, το οποίο ήταν δημιουργία του πρώην ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάλιστα, ήταν αυτός που ανέλαβε και στην παράταση, καθώς στο έξτρα ημίωρο είχε ακόμη ένα γκολ και μία ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην τρομερή νίκη με 5-3!

Ωστόσο το σημαντικότερο επίτευγμα που έχει τη φετινή σεζόν, είναι η σχέση του με τον Μέσι. Παρότι οι δυο τους δεν είχαν καταφέρει την περασμένη σεζόν να «δεθούν», φέτος φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ.

Ο Αργεντινός και ο Γάλλος βρίσκονται όλο και περισσότερο μέσα στο γήπεδο, με τη σωματική γλώσσα να δείχνει πως έχουν αναπτύξει και μία φιλική σχέση. Ένα δίδυμο που αν καταφέρει να συνδυαστεί θα μπορέσει να δώσει πάρα πολλά στους «μπλαουγκράνα» που δείχνουν αρκετά βελτιωμένοι, μπαίνοντας στο σημείο της σεζόν που «καίει».

Μπόνους δύο γκολάρες του Γάλλου… πρίγκιπα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ