Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 2-0 : «Καθάρισε» τη Βαλένθια από το ημίχρονο η Ρεάλ

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 2-0 : «Καθάρισε» τη Βαλένθια από το ημίχρονο η Ρεάλ

Χωρίς να αγχωθεί και να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε (2-0) σβηστά της Βαλένθια, φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες νίκες. Στη 2η θέση της La Liga η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Τη σοβαρή εικόνα των τελευταίων αγώνων φρόντισε να δείξει και στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έφτασε… σβηστά (2-0) στο τρίποντο και πλέον μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα.

Οι Μαδριλένοι δείχνουν καλύτερο πρόσωπο τον τελευταίο καιρό, έχοντας πλέον ανέβει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 49 πόντους και στο +3 από την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ζιντάν βρίσκεται στο -5 από την Ατλέτικο, αλλά οι Ροχιμπλάνκος έχουν και 2 ματς λιγότερα.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν την απογοητευτική τους πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και είναι χαρακτηριστικό, πως βρίσκονται μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη!

Η Ρεάλ είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 9′ με μακρινό σουτ του Κασεμίρο που απέκρουσε ο Ντομένεκ, ενώ τρία λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με απίθανο φαλτσαριστό σουτ του Μπενζεμά από το ύψους της μεγάλης περιοχής.

Στο 42′ η «βασίλισσα» πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Ασένσιο να περνά στα πλάγια για τον Μόντριτς, αυτός γύρισε για τον Λούκας που έστρωσε στον Κρόος κι αυτός με τρομερό πλασέ στην κίνηση, έκανε το 2-0.

Στο 61′ η Ρεάλ σκόραρε με τον Μεντί μετά από γύρισμα του Βινίσιους, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το ματς έσβησε στη συνέχεια, με την ομάδα του Ζιντάν να πανηγυρίζει το τρίποντο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (28′ Λούκας Βάθκεθ), Βαράν, Νάτσο, Μεντί, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς (79′ Ίσκο), Ασένσιο (71′ Αρίμπας), Βινίσιους, Μπενζεμά (79′ Μαριάνο)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομένεκ, Τιερί Κορέιρα, Παουλίστα, Φέρο, Γκαγιά, Βας (64′ Λι), Ράτσιτς, Σολέρ (64′ Κριστιάν Ολίβα), Γκέδες (45′ Γιουνούς Μούσα), Μάξι Γκόμες (83′ Κουτρόνε), Βαγιέχο (45′ Γκαμεϊρό)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ