Βιγιαρεάλ – Μπέτις 1-2

Βιγιαρεάλ – Μπέτις 1-2

Νικήτρια στο ντέρμπι της... Ευρώπης αναδείχθηκε η Ρεάλ Μπέτις, καθώς η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη στην έδρα της Βιγιαρεάλ, επικρατώντας με 2-1!

Νίκη με φόντο την… Ευρώπη για την Ρεάλ Μπέτις, με την ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι να φεύγει από την έδρα της Βιγιαρεάλ με ένα σπουδαία «τρίποντο», επικρατώντας με 2-1 για την 23η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα «τρίποντο» που μπορεί να φανεί καθοριστικό στο τέλος της σεζόν, καθώς με τη νίκη αυτήν μείωσαν τη διαφορά μόλις στους 3 βαθμούς από την 6η θέση στην οποία βρίσκεται η Βιγιαρεάλ, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να έχει μία πάρα πολύ δύσκολη τριάδα αγώνων, με Μπιλμπάο, Ατλέτικο και Βαλένθια.

Η ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε σε μία δίκαιη επικράτηση. Ο Ναμπίλ Φεκίρ ήταν αυτός που έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, με γκολ στο 45ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0!

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν η σειρά του Έμερσον να σκοράρει, με τον Βραζιλιάνο μπακ να βρίσκει χώρο και να γράφει στο 52ο λεπτό το 2-0 για την Μπέτις! Αυτό ήταν το 12ο γκολ (4 γκολ, 8 ασίστ) στο οποίο ο Βραζιλιάνος είχε συμμετοχή από την αρχή της περασμένης σεζόν. Κανένας άλλος αμυντικός της La Liga δεν έχει βάλει το «λιθαράκι» του σε περισσότερα τέρματα από την περασμένη σεζόν μέχρι και σήμερα.

Η Βιγιαρεάλ πάντως κατάφερε να μειώσει στο 65′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζεράρντ Μορένο, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με το 2-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε…

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Αλμπιόλ, Φόιθ (87’ Φερ Νίνιο), Τόρες Παρέχο, Μόι Γκόμεθ (87’ Κόστα), Πένια, Πεδράθα (60’ Μπάκα), Μπαένα (60’ Εστουπινιάν), Αλκάθερ (60’ Ράμπα), Χεράρδ Μορένο

ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Ρουίθ (76’ Σίντνεϊ), Μιράνδα, Μαντί, Γουαρδάδο, Έμερσον, Κανάλες, Ροντρίγκες, Φεκίρ, Ρουϊμπάλ (82’ Καρβάλιο), Μορόν (82’ Μοντόγια)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ