Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Μπέτις 0-1

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Μπέτις 0-1

Η Μπέτις πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα της Λα Κορούνια (1-0) και πλέον μπαίνει για τα καλά στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Με δεδομένο πως Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα που βρίσκονται στον τελικό του Copa Del Rey, θα τερματίσουν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, ανοίγει και η 7η θέση που δίνει και αυτή ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη σεζόν 2018-2019. Κάπως έτσι, για ομάδες όπως οι Εϊμπάρ, Μπέτις, Θέλτα, Χιρόνα και Χετάφε, η σεζόν αποκτά εκ νέου νόημα.

Μια εξ’ αυτών, η Μπέτις, φιλοξενήθηκε στο Ριαθόρ από τη Λα Κορούνια που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, στο ματς που έριξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής στην Ισπανία.

Σε ένα ματς με λιγοστές καλές στιγμές, η «Ντέπορ» είχε τις καλύτερες από αυτές αλλά το γκολ το πέτυχε η Μπέτις. Οι γηπεδούχοι είχαν τις στιγμές τους με τους Μπακάλι (12’), Αντριάν (40’), Αντόνε (70’, δοκάρι και 90+2’) και Μπόρζες (90+1’), αλλά το γκολ δεν ήρθε.

Αντίθετα στο 54’ ο Ζούνιορ βρήκε υπέροχα τον Μορόν, με τον τελευταίο να σκοράρει για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Αποτέλεσμα που βύθισε την Λα Κορούνια στο -3 από τη σωτηρία, ενώ η Μπέτις (33 βαθμοί) βρίσκεται πλέον σε απόσταση βολής από την 6η Σεβίλλη (36 β.) και την 7η Εϊμπάρ (35 β.).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ