Ζιντάν : «Δεν εκπλήσσομαι με αυτά που έκανε ο Εμπαπέ»

Ζιντάν : «Δεν εκπλήσσομαι με αυτά που έκανε ο Εμπαπέ»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μοιάζει να μην εντυπωσιάστηκε με την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα.

Η εκπληκτική εμφάνιση του Κίλιαν Εμπαπέ και το χατ-τρικ που πέτυχε στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα προκάλεσε αίσθηση, όμως ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν δείχνει να εντυπωσιάστηκε.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε τόσο τον Γάλλο επιθετικό όσο και τον Έρλινγκ Χάαλαντ, λέγοντας πως είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές όπως ο Μέσι και ο Ρονάλντο, όμως τα όσα έκανε ο άσος των Παριζιάνων δεν αποτελούν έκπληξη για εκείνον.

«Οι Χάαλαντ και Εμπαπέ είναι πολύ καλοί, όπως οι Μέσι, Κριστιάνο και Νεϊμάρ. Είναι νεότεροι και αντιπροσωπεύουν το παρόν και το μέλλον. Εμένα μου αρέσει να βλέπω καλούς παίκτες και αυτοί είναι δύο παίκτες για το παρόν και το μέλλον. Δεν πρόκειται να απαντήσω ποιον προτιμώ.

Όλοι μιλούν για το Μπαρτσελόνα – Παρί και αυτά που έκανε ο Εμπαπέ αλλά αυτά για μένα δεν είναι έκπληξη γιατί τον ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ