Koύμαν για Πικε- Γκριεζμάν : «Είναι καλό να υπάρχει ένταση»

Koύμαν για Πικε- Γκριεζμάν : «Είναι καλό να υπάρχει ένταση»

Καθόλου επικριτικός δεν ήταν ο Ρόναλντ Κούμαν, για το σκηνικό έντασης μεταξύ Πικέ - Γκριεζμάν στο Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ρόναλντ Κούμαν έδωσε «άλλοθι» στον Τζεραρντ Πικέ και τον Αντουάν Γκριεζμάν, για την κόντρα που είχαν μεταξύ τους στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Συγκεκριμένα τόνισε πως είναι λογικό να υπάρχει τέτοιο πάθος στο ποδόσφαιρο, το οποίο κάποιες φορές μπορεί να οδηγήσει σε τέτοια σκηνικά.

Τα όσα δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός:

«Στην διάρκεια ενός αγώνα υπάρχουν έντονα συναισθήματα, που οδηγούν σε σκηνικά τα οποία δεν είναι αποδεκτα. Ωστόσο είναι καλό να βρίσκονται τέτοιοι άνθρωποι στην ομάδα. Στα παιχνίδια πάντα υφίστανται στιγμές έντασης. Αν συμβαίνουν λοιπόν τέτοια επεισόδια κατά την διάρκεια τους, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Μ» αρέσει κιόλας, αλλά παραταύτα θα πρέπει να υπάρχει επικοινωνία μετά την λήξη. Δεν θέλω να κάθομαι ήσυχος και να παρακολουθώ»

Θυμίζουμε πως οι δύο ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, στο περασμένο παιχνίδι του UEFA Champions League. Αναλυτικά η στιχομυθία ανάμεσα τους είχε ως εξής:

Πικέ: «Μία γαμ…η μεγάλη κατοχή, γαμώτο».

Γκριεζμάν: «Ηρέμησε, μην ουρλιάζεις, το μ… της μάνας σου».

Πικέ: «Όχι, το μ… της δικής σου μάνας, υποφέρουμε και τρέχουμε σαν τρελοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ