Ραχόι : «Δεν θέλω τον Νεϊμάρ με φανέλα της Ρεάλ»

Ραχόι : «Δεν θέλω τον Νεϊμάρ με φανέλα της Ρεάλ»

Ο 62χρονος Ισπανός πολιτικός, επικεφαλής του δεξιού Λαϊκού Κόμματος από το 2004, γνωστός φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε για τα σενάρια γύρω από τη μεταγραφή του Νειμάρ στους Μαδριλένους.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι, επισκέφτηκε τα γραφεία της εφημερίδας της Μαδρίτης As, με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων κυκλοφορίας της.

Ο Ραχόι παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα AS και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τη μεγάλη αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον πρόεδρο της Ισπανικής κυβέρνησης να αναφέρει:

«Σε ένα παιχνίδι, όπως είναι αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σ.Ζ., όλα μπορεί να συμβούν. Μην ξεχνάμε ότι είναι το Champions League είναι η διοργάνωση της Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα το έχει περισσότερη ανάγκη, μετά την πορεία της στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Είναι οι ίδιοι που πέρυσι ήταν πρωταθλητές και έχουν κερδίσει τρία από τα τελευταία τέσσερα Champions League. Νομίζω ότι μπορούμε να τους αφήσουμε στο δρόμο τους»

«Όλος ο κόσμος δίνει προσοχή στους τρεις επιθετικούς που έχουν μπροστά, όμως διαθέτει συνολικά ένα εξαιρετικό ρόστερ με τον Ντι Μαρία, τον Βεράτι, τον Ραμπιό, τον Λο Σέλσο. Θα είναι δύο ματς με πολύ μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του πλανήτη», ανέφερε ο Ραχόι, ο οποίος ρωτήθηκε και για τον Νεϊμάρ, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν θα ήθελε να τον δει να αγωνίζεται στη Ρεάλ στο μέλλον.

Η συζήτηση συνεχίστηκε σχετικά με την αντιπαλότητα Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης. «Δεν έχω πάει στο Wanda Metropolitano. Θα δούμε αν μπορώ να παρακολουθήσω το παιχνίδι της Ισπανίας εναντίον της Αργεντινής. Οι οπαδοί της Ρεάλ δεν έχουν καμία σχέση με εκείνους τις Ατλέτικο, που είναι απίστευτοι. Και οι περισσότεροι υπουργοί μου είναι με την Ατλέτικο Μαδρίτης», συμπλήρωσε, θυμίζοντας την παρουσία του στους δύο τελικούς Champions League, μεταξύ Ρεάλ  Μαδρίτης και Ατλέτικο (Λισσαβόνα το 2014 και το Μιλάνο 2016):

«Θα ήθελα πολύ να δω την Ατλέτικο Μαδρίτης να κατακτά ένα Champions League, όχι εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, προφανώς. Βλέπω ποδόσφαιρο όποτε μπορώ, όπως παρακολουθώ τένις και μπάσκετ», ενώ απάντησε και στη διαμάχη  με την Euroleague. «Υπάρχουν πολλά παιχνίδια σε Euroleague και πρωτάθλημα. Η λύση είναι να ενισχύσουμε περισσότερο τα εγχώρια πρωταθλήματα, επειδή συμμετέχουν όλες οι ισπανικές ομάδες. Η Euroleague θα πρέπει να είναι όπως το Champions League, που έχει λιγότερα παιχνίδια. Αν νομίζετε ότι η Ισπανία είναι η Μαδρίτη, τότε είναι εντάξει, αλλά δεν είναι έτσι. Υπάρχουν πολλές ομάδες στις επαρχίες της χώρας».

«Σε εμένα δεν θα μου άρεσε να τον έβλεπα στα λευκά», υπογράμμισε ο Ραχόι, ενώ για τον Μπαπέ πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν η Ρεάλ Μαδρίτης έπρεπε να τον είχε αποκτήσει, αλλά ο Μπέιλ, ο Μπενζεμά και ο Κριστιάνο ήταν η αφρόκρεμα και τώρα τους αμφισβητούν. Πρέπει να τους κρίνουν με πιο σωστό τρόπο, εγώ πιστεύω σε αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ