Κάζο για την Ατλέτικο, εντός έδρας ήττα 0-2 από τη Λεβάντε (vid)

Κάζο για την Ατλέτικο, εντός έδρας ήττα 0-2 από τη Λεβάντε (vid)

Απρόσμενη απώλεια βαθμών για την απώλεια του Τσόλο Σιμεόνε.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προπορεύεται στη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζιόν και το Σάββατο έχασε την ευκαιρία να διατηρήσει το προβάδισμα της. Διότι ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της από τη Λεβάντε και επιτρέπει στη Ρεάλ Μαδρίτης, στη Μπαρτσελόνα και στη Σεβίλλη να την πλησιάσουν.

Ο Μοράλες άνοιξε το σκορ στο 30′, όταν σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κοντογκμπιά, άλλαξε τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Όμπλακ.

Η Ατλέτικο πίεσε πολύ στην επανάληψη και έψαξε την ισοφάριση μέχρι την τελευταία φάση. Μέχρι και ο Όμπλακ προωθήθηκε για να διεκδικήσει κεφαλιά, αλλά στην αντεπίθεση λίγο πριν το φινάλε, ο Ντε Φρούτος είδε άδεια την εστία και πλάσαρε πίσω από το κέντρο, σκοράροντας το 0-2.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Ερμόσο, Χιμένεθ (53’ Λεμάρ), Φελίπε, Λόντι, Κοντογκμπιά (61’ Τορέιρα), Κόκε (73’ Ντεμπελέ), Μάρκος Γιορέντε, Ζοάο Φέλιξ, Κορέα (61’ Σάντσεθ), Σουάρες

ΛΕΒΑΝΤΕ: Κάρδενας, Πόστιγο, Ντουάρτε, Βέθο, Τόνιο (71’ Κλερκ), Ροτσίνα (62’ Ντε Φρούτος), Κόκε (71’ Σον), Ρομπέρ Πιέρ, Μπάρντι, Σέρχιο Λεόν (62’ Ντάνι Γκόμεθ), Μοράλες (78’ Βούκσεβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ