Ζιντάν για Μπενζεμά : «Δεν θα ρισκάρω την υγεία του»

Ζιντάν για Μπενζεμά : «Δεν θα ρισκάρω την υγεία του»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για τον αγώνα της Τετάρτης με την Αταλάντα για την φάση των «16» του Champions League και όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει στη διάθεση της τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Τετάρτη στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League και η συμμετοχή του Καρίμ Μπενζεμά κρίνεται αμφίβολη.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν συμμετείχε στη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Βαγιαδολίδ (0-1) λόγω τραυματισμού που έχει υποστεί στον αστράγαλο και όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορεί να την βοηθήσει ούτε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στους Μπεργκαμάσκι.

«Θα δούμε πως θα είναι αύριο, δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει. Δεν πρόκειται να ρισκάρουμε την υγεία του, αν δεν μπορεί να παίξει δεν θα παίξει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζινεντίν Ζιντάν για τον 33χρονο άσο.

Σχετικά με τους πολλούς τραυματισμούς που καλείται να αντιμετωπίσει ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε πως: «Η κατάσταση είναι αυτή, υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί. Ελπίζω όλοι οι ποδοσφαιριστές μου να αναρρώσουν το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, είμαι δεσμευμένος με τους παίκτες που έχω στην διάθεση μου και θα συνεχίσω με αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ