Άλμπα: «Το σημερινό με την Κάντιθ ήταν ντροπή»

Άλμπα: «Το σημερινό με την Κάντιθ ήταν ντροπή»

Χείμαρος ήταν στην συνέντευξη του ο Ζόρντι Άλμπα, μετά την λήξη του αγώνα με την Κάντιθ, όπου η Μπαρτσελόνα ήρθε ισόπαλη με 1-1.

Η Μπαρτσελόνα βρισκόταν για 89 λεπτά μπροστά στο σκορ, όμως το λάθος το Λανγκλε που οδήγησε σε πέναλτι, της στέρησε βαθμούς στην αναμέτρηση με την Κάντιθ, μένοντας στο 1-1. Ο Ζόρντι Άλμπα απογοητευμένος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα δεν μάσησε τα λόγια του, καταλήγοντας πως η κατάσταση στους μπλαουγκράνα, έφτασε στο απροχώρητο και ότι η σημερινή ισοπαλία ήταν ντροπιαστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το λάθος είναι δικό μας. Πολύ χάλια κατάσταση. Ένα παιχνίδι στο οποίο ταπεινωθήκαμε και η ντροπή είναι δικιά μας. Χάσαμε μία τεράστια ευκαιρία Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, όμως σήμερα πετάξαμε το πλεονέκτημα και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτό. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να βελτιωθούμε.

Η Κάντιθ είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Ξέραμε πως θα παίξει και παρόλα αυτά μας «κέρδισαν». Είναι ντροπή ! Πρέπει να προχωρήσουμε γιατί είμαστε η Μπαρτσελόνα. Στόχος είναι να συνεχίσουμε και στις τρεις διοργανώσεις, παρά την σημερινή αμαύρωση. Προσπαθήσαμε και δεν τα καταφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ