Κούμαν : «Δεν φταίει μόνο ο Λενγκλέ»

Κούμαν : «Δεν φταίει μόνο ο Λενγκλέ»

Ο Ρόναλντ Κούμαν έσπευσε να στηρίξει τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα.

Το πέναλτι του Λενγκλέ στην αναμέτρηση με την Καντίθμ στοίχισε στην Μπαρτσελόνα, με τον Ρόναλντ Κούμαν να στηρίζει τον αμυντικό των Καταλανών.

Ο Ολλανδός προπονητής υπογράμμισε ότι δεν ήταν μόνο αυτό το λάθος που κόστισε στην ομάδα του, τονίζοντας ότι οι «μπλαουγκράνα» θα μπορούσαν να είχαν πετύχει νωρίτερα ένα δεύτερο γκολ για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι.

«Μίλησα μαζί του σήμερα το πρωί. Είναι ένας πολύ σοβαρός επαγγελματίας, που τα παίρνει όλα αυτά πολύ προσωπικά. Ήταν μία φάση (σ.σ. του πέναλτι) όπου σίγουρα θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Έγιναν όμως κι άλλα λάθη στην επίθεση, από άλλους παίκτες. Στο 2-0, μία τέτοια φάση στα τελευταία λεπτά δεν θα ήταν καθοριστική. Δεν πρέπει να νομίζουμε ότι όλο το πρόβλημα είναι αυτός. Πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα, όπως όλοι οι παίκτες, αλλά ό,τι συνέβη απέναντι στην Κάντιθ δεν ήταν λάθος ενός μόνο παίκτη», δήλωσε ο Κούμαν.

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Ολλανδός τεχνικός εμφανίστηκε πολύ επιφυλακτικός για τη χρησιμοποίηση του Λενγκλέ στον αυριανό (24/2) εξ αναβολής αγώνα της La Liga με την Έλτσε στο «Καμπ Νου», εξηγώντας ότι η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι καλή. «Είναι αποφάσεις που πρέπει να πάρει ένας προπονητής. Φυσικά, πρέπει ο παίκτης να έχει αυτοπεποίθηση και εξαρτάται επίσης από την σωματική και την πνευματική κατάσταση κάθε ποδοσφαιριστή. Πρέπει να βρω τους καλύτερους για τον αυριανό αγώνα», ανέφερε ο Κούμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ