Κουτίνιο : «Εντυπωσιακό το κλίμα στα αποδυτήρια»

Κουτίνιο : «Εντυπωσιακό το κλίμα στα αποδυτήρια»

Ο Φελίπε Κουτίνιο μίλησε για την προσαρμογή του στην Μπαρτσελόνα τονίζοντας πως το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και ότι οι Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες τον υποδέχτηκαν πολύ θερμά.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα από την Λίβερπουλ, ο Φελίπε Κουτίνιο έχει πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο 25χρονος μετά από περίπου ένα μήνα προσαρμογή στη Βαρκελώνη, τόνισε ότι ο Λούις Σουάρες και ο Λιονέλ Μέσι τον έκαναν να νιώσει καλοδεχούμενο στον ισπανικό σύλλογο., ενώ είπε πως και ο Παουλίνιο τον βοήθησε να εγκλιματιστεί.

«Είναι αλήθεια ότι μιλούσα πιο συχνά με τον Λούις και τον Παουλίνιο. Εκείνοι μου εξήγησαν πως λειτουργούν τα πράγματα στην ομάδα. Όλα ήταν όπως μου τα είπαν. Η ποιότητα και ολόκληρο το επιτελείο είναι απίστευτο», σχολίασε αρχικά ο Βραζιλιάνος.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια των μπλαουγκράνα, και δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό για εκείνον αυτή η κατάσταση. «Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. Υπάρχει ηρεμία. Κάνουν όλους τους καινούργιους παίκτες να νιώθουν καλοδεχούμενοι. Έτσι ένιωσα και εγώ. Υπάρχουν δυο υπέροχα είδωλα που δημιουργούν καλό κλίμα. Όμως δεν είναι μόνο εκείνοι, όλοι οι ποδοσφαιριστές βοηθάνε στην κατάσταση. Γι’ εμένα είναι πολύ ξεχωριστό το κλίμα στα αποδυτήρια, κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Είναι μια υπέροχη εμπειρία και ευκαιρία να είμαι μέλος σ’ αυτή την ομάδα», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ