Γρανάδα – Έλτσε 2-1

Γρανάδα – Έλτσε 2-1

Με γκολ του Αντόνιο Πουέρτας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η Γρανάδα κατάφερε να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη (2-1) απέναντι στην Έλτσε και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τις ευρωπαϊκές θέσεις...

Νίκη… χρυσάφι για τη Γρανάδα! Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ επικράτησε με 2-1 της μαχητικής Έλτσε και κατάφερε να φτάσει σε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, βλέποντας δειλά-δειλά τις ευρωπαϊκές θέσεις…

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και με γκολ του Αντόνιο Πουέρτας στο 79ο λεπτό του παιχνιδιού, «κλείδωσαν» το υπερπολύτιμο «τρίποντο» και μείωσαν τη διαφορά στους 6 βαθμούς από την 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Στο 3ο μόλις λεπτό η κεφαλιά του Γιανγκέλ Ερέρα έφυγε λίγο έξω και στο 12’ μετά από γύρισμα του Μπογέ από δεξιά ο Καρίγιο δε βρήκε για λίγο την μπάλα. Η Γρανάδα κατάφερε τελικά να βρει πρώτη το γκολ, με τον Κίνα να γράφει το 1-0 με ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Η απάντηση της Έλτσε ωστόσο ήρθε άμεσα!

Στο 40ο λεπτό ο Μπογέ κατέβασε όμορφα στην περιοχή και με φοβερό γύρισμα έκανε το 1-1, ενώ στην επόμενη φάση ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή, με την κεφαλιά του να περνάει για λίγο άουτ…

Η Γρανάδα κατάφερε να βρει το γκολ που έψαχνε, όταν στο 79ο λεπτό ο Φουλκιέ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Πουέρτας με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 2-1, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρουί Σίλβα, Ντίαθ, Ντουάρτε, Φουλκιέ (81’ Σολδάδο), Πέρεθ, Πουέρτας, Ετεκί (87’ Βαγιέχο), Κένεντι, Ερέρα, Κίνα (61’ Φέδε Βίκο), Μολίνα (81’ Αντριάν Μαρίν)

ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Βερδού, Μπαραγάν, Μόχικα (46’ Χοσέμα), Κάλβο, Μαρκόνε, Φιδέλ (82’ Νίνο), Καρίγιο (76’ Βίκτορ Ροντρίγκεθ), Γκούτι, Μπογέ, Μορέντε (72’ Ριγκόνι, 77’ Μίγια)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ