Έφοδος της αστυνομίας στο Καμπ Νου – Ανακρίνονται υπάλληλοι

Έφοδος της αστυνομίας στο Καμπ Νου – Ανακρίνονται υπάλληλοι

Η αστυνομία έκανε... έφοδο το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της Μπαρτσελόνα που βρίσκονται στο Καμπ Νου και κάνει έρευνα για το σκάνδαλο των social media που είχε συνταράξει τον σύλλογο.

Έφοδος της αστυνομίας στο Καμπ Νου και διαδοχικές ανακρίσεις σχετικά με το σκάνδαλο των social media που είχε συνταράξει την Μπαρτσελόνα είχαμε το πρωί της Δευτέρας.

Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, οι έρευνες των Αρχών αφορούν την περίοδο που ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου φερόταν να έχει πληρώσει χρήστες των social media που διατηρούσαν πολλούς λογαριασμούς ώστε να κάνουν κριτική και ενίοτε να βρίζουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Από τις 09:00 το πρωί οι αστυνομικοί πήγαν στα γραφεία της Μπαρτσελόνα που βρίσκονται στο γήπεδο της ομάδας προκειμένου να αναζητήσουν στοιχεία για το συγκεκριμένο θέμα, που είχε πάρει τρομακτικές διαστάσεις και είχε συνταράξει την Μπαρτσελόνα και τον κόσμο της.

Υπάλληλοι που βρίσκονται και εργάζονται στα γραφεία έχουν ανακριθεί, ενώ η αστυνομία αναμένεται να συνεχίσει τις έρευνες και τις επόμενες μέρες. Θυμίζουμε πως εξαιτίας του συγκεκριμένου σκανδάλου είχαν παραιτηθεί από την Μπαρτσελόνα έξι μέλη του διοικητικού συμβουλίου, μεταξύ των οποίων και ο Εμίλι Ρουσό, εκ των αντιπροέδρων της Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ