Συνελήφθη ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου

Συνελήφθη ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου

Ο πρώην Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου συνελήφθη από τις ισπανικές αρχές για το σκάνδαλο με τα social media που είχε συνταράξει τον σύλλογο.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το σκάνδαλο που είχε συνταράξει τη Μπαρτσελόνα με τα social media, καθώς όπως αναφέρουν στην Ισπανία ο πρώην πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, συνελήφθη από τις αρχές.

Θυμίζουμε η αστυνομία είχε εισβάλει το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία του συλλόγου με σκοπό να ελέγξει στοιχεία που έχουν σχέση με την επίμαχη υπόθεση και να ανακρίνει τους υπαλλήλους ώστε να αποσπάσει περαιτέρω πληροφορίες.

Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, οι έρευνες των Αρχών αφορούν την περίοδο που ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου φερόταν να έχει πληρώσει χρήστες των social media που διατηρούσαν πολλούς λογαριασμούς ώστε να κάνουν κριτική και ενίοτε να βρίζουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ο άλλοτε CEO του συλλόγου, Όσκαρ Γκράου, αλλά και ο Ρομάν Πόντι (υπεύθυνος νομικού τμήματος της ομάδας) έχουν και εκείνοι συλληφθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπαρτομέου έχει παραιτηθεί από πρόεδρος της Μπαρτσελόνα το 2020 και αναμένεται να γίνουν εκλογές στον σύλλογο ώστε να προκύψει η νέα διοίκηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ