Μπαρτσελόνα : Αρνήθηκε πάλι να καταθέσει ο Μπαρτομέου και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος

Μπαρτσελόνα : Αρνήθηκε πάλι να καταθέσει ο Μπαρτομέου και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου αρνήθηκε να καταθέσει στις αρχές και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, με τις έρευνες να συνεχίζονται, αλλά την Μπαρτσελόνα να μένει εκτός κάδρου.

O Zoσέπ Μαρία Μπαρτομέου εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα για τη περίφημη υπόθεση «Barcagate», όμως αρνήθηκε ξανά να καταθέσει, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, που κατηγορείται για διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος δεν κατέθεσε ούτε το πρωί της Τρίτης και έμεινε προσωρινά ελεύθερος, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα έμεινε εκτός κάδρου ερευνών, αφού δεν σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τις κινήσεις του πρώην προέδρου της.

Ο Μπαρτομέου κατηγορείται ότι μέσω της εταιρείας «I3 Ventures», οι οποίοι διαχειριζόταν δεκάδες λογαριασμούς σε Facebook και Twitter, γινόταν προσπάθεια να πληγεί το κύρος και η εικόνα των σταρ της ομάδας, όπως είναι ο Λιονέλ Μέσι και ο Ζεράρ Πικέ, αλλά και πρώην θρύλων του συλλόγου, όπως είναι οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Τσάβι και Κάρλες Πουγιόλ. Επίσης, στο στόχαστρο έμπαιναν και «αντίπαλοι» του Μπαρτομέου για τον προεδρικό θώκο, όπως οι Βίκτορ Φοντ, Τζουάν Λαπόρτα και Αγκουστί Μπενεντίκο.

Εκτός από τον Μπαρτομέου και τον σύμβουλό του, Χάουμε Μασφερέρ, συνελήφθησαν κι ο Γενικός Διευθυντής, Όσκαρ Γκράου και ο νομικός εκπρόσωπος, Ρομάν Γκόμεθ Ποντί που αφέθηκαν επίσης ελεύθεροι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ