Κούμαν για Πέδρι : «Έμεινα έκπληκτος, δεν εξηγείται αυτό που έκανε»

Κούμαν για Πέδρι : «Έμεινα έκπληκτος, δεν εξηγείται αυτό που έκανε»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, αναφέρθηκε στην επιστροφή σε χρόνο ρεκόρ που πραγματοποίησε ο Πέδρι μετά τον τραυματισμό του.

Έκπληκτος φαίνεται πως έμεινε ο Ρόναλντ Κούμαν από την ταχύτατη επιστροφή που πραγματοποίησε ο Πέδρι στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του.

Στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Σεβίλλη, όπου οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν μέσα στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν (0-2), ο 18χρονος άσος αποχώρησε τραυματίας και μάλιστα οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αποχή του από τα γήπεδα για δύο εβδομάδες.

Ωστόσο, ο Ισπανός μέσος ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τον τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού και είναι στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού για τον επαναληπτικό αγώνα της Τετάρτης (03/03, 22:00) με την Σεβίλλη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε έκπληξη στον Ρόναλντ Κούμαν και τη σχολίασε ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης της ομάδας του με τους Ανδαλουσιάνους.

«Είναι κάποια πράγματα που μένουν ανεξήγητα. Έμεινα έκπληκτος. Χθες είδα τον Πέδρι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σήμερα είναι τελείως καλά. Φυσικά θα εξετάσουμε την κατάσταση του και αύριο, πιστεύω θα είναι στην αποστολή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κούμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ