Στη σύλληψη του Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου (ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος) για το «barcagate», αλλά και στις εκλογές της Μπαρτσελόνα (7/3), αναφέρθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
«Είναι μια δυσάρεστη κατάσταση, ελπίζω να τελειώσει καλά. Ο Μπαρτομέου είναι αθώος, έως ότου αποδειχθεί η ενοχή του στη δίκη. Είμαι χαρούμενος γιατί θα υπάρξει νέος πρόεδρος αυτήν την εβδομάδα και θέλω να συγχαρώ τους υποψηφίους για τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας,» είπε ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.
«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή σε όλον τον κόσμο και ιδιαίτερα στην Μπαρτσελόνα για τους λόγους που όλοι γνωρίζετε. Οι υποψήφιοι έχουν το θάρρος να αναλάβουν την ευθύνη να ηγηθούν του συλλόγου τα επόμενα χρόνια.
Ελπίζω ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι θα ψηφίσουν και ότι ο νέος πρόεδρος θα κληθεί να ηγηθεί σε αυτό που θεωρώ συναισθηματικά, ως ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο, προκειμένου να δώσει εμπιστοσύνη. Η Μπαρτσελόνα θα γίνει ξανά ο σύλλογος που όλοι ξέρουμε, δεν βλέπω την ώρα να έρθει η Κυριακή», πρόσθεσε ο Γκουαρντιόλα.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ετοιμάζει restart ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να έχει δώσει το «πράσινο φως» για την αποχώρηση έξι έως επτά παικτών.
Ρεάλ Μαδρίτης: Οι 58 μεταγραφές του Φλορεντίνο Πέρεθ (pic)
Με αφορμή την επανεκλογή του Φλορερντίνο Πέρεθ στην προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης, to10.gr σας παρουσιάζει τις 58 μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει για τους «μερένχες».
Ντιακαμπί για ρατσισμό: «Δεν φοβάμαι, ελπίζω να βρεθούν αποδείξεις για τον Κάλα»
Ο Μουκτάρ Ντιακαμπί, μίλησε μετά το περιστατικό στο παιχνίδι με την Κάντιθ, από το οποίο αποχώρησε, καταγγέλλοντας ρατσιστική επίθεση από τον Χουάν Κάλα.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης γκέλαρε για άλλη μία φορά, η Ρεάλ πλησίασε στον έναν βαθμό, ενώ η Μπαρτσελόνα παραμένει από κοντά και στο -2 από την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε! Οχτώ... καυτές αγωνιστικές για να κριθεί ο φετινός πρωταθλητής της La Liga!