Βαγιαδολίδ – Χετάφε 2-1

Βαγιαδολίδ – Χετάφε 2-1

Η Βαγιαδολίδ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Χετάφε και να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο μήνες!

Επιτέλους νίκη για τη Βαγιαδολίδ! Μετά από σχεδόν δύο μήνες, η Βαγιαδολίδ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Χετάφε με 2-1. Τελευταία νίκη των γηπεδούχων, ήταν στις 2 Ιανουαρίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την… Χετάφε!

Στο 5ο λεπτό το σουτ του Αλενιά πέρασε λίγο έξω, ωστόσο στο 12ο λεπτό ο Γκουαρντιόλα σέντραρε από δεξιά, ο Ορεγιάνα πήρε την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι και ο Πλάνο με νέα κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ορεγιάνα έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Σορία δεν έδιωξε σωστά και ο Βάισμαν με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Στο 30ο λεπτό το σουτ του Ορεγιάνα πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 36’ η Χετάφε έφυγε στην κόντρα και ο Μάτα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Ρομπέρτο, Ολάθα, Γιάνκο, Ελ Γιαμίκ, Μέσα (71’ Μίτσελ), Αλκαράθ (71’ Φέδε Σαν Εμετέριο), Ορεγιάνα (82’ Ζότα), Χοακίν, Πλάνο (89’ Λουίς Πέρεθ), Γκουαρντιόλα (71’ Κόντρο), Βάισμαν

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Σουάρεθ (46’ Κούμπο) Ντζενέ, Καμπάκο, Ολιβέρα, Νιόμ (88’ Τιμόρ), Αραμπάρι, Μακσίμοβιτς, Αλενιά (88’ Πορτίγιο), Μάτα, Ουνάλ (58’ Κούτσο Ερνάντεθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ