Έλτσε – Σεβίλλη 2-1

Έλτσε – Σεβίλλη 2-1

Η Σεβίλλη δεν ξεπέρασε τις δύο σερί ήττες από την Μπαρτσελόνα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και έχασε με 2-1 από την Έλτσε διατηρώντας ωστόσο απόσταση ασφαλείας από την πέμπτη θέση.

Σπουδαία νίκη για την Έλτσε στο «Martínez Valero» που επικράτησε με 2-1 της Σεβίλλης και ανέβηκε στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν κατάφερε να αφήσει πίσω της τις δύο ήττες από την Μπαρτσελόνα ωστόσο παραμένει στο +6 από την πέμπτη Σοσιεδάδ.

Η Έλτσε άνοιξε το σκοτ στο 71′ όταν ο Φιντέλ έκανε το γύρισμα για τον Ραούλ Γκούτι που με πλασέ στην κίνηση, έκανε το 1-0. Έξι λεπτά μετά μάλιστα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Καρίγιο.

Το μόνο που κατάφερε η Σεβίλλη ήτα να μειώσει στο φινάλε με τον Ακούνια να βγάζει σέντρα και τον Ντε Γιόνγκ με ωραία κεφαλιά να κάνει το 2-1.

Ελτσε: Μπαντία, Κάλβο, Χοσέμα, Βερντού, Μπαραγάν, Μορέντε (76′ Χοσάν), Ραούλ Γκούτι (90+2′ Ντιέγκο Γκονζάλεθ), Μαρκόνε (62′ Εμφουλού), Φιντέλ, Μπογιέ (90+2′ Λουίσμι), Καρίγιο

Σεβίλλη: Βάτσλικ, Χεσούς Νάβας (68′ Σούσο), Εσκουδέρο (57′ Ακούνια), Ρέκικ, Σέρχι Γκόμεθ, Γκούντελι, Ράκιτιτς (57′ Χορδάν) Πάπου Γκόμες (76′ Εν Νεσιρί), Οκάμπος, Μουνίρ (57′ Όλιβερ Τόρες), Ντε Γιόνγκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ