Ριβάλντο: «Το Copa Del Rey δεν θα σώσει την κακή χρονιά της Μπαρτσελόνα»

Ριβάλντο: «Το Copa Del Rey δεν θα σώσει την κακή χρονιά της Μπαρτσελόνα»

O Ριβάλντο πιστεύει πως το κύπελλο δεν θα φέρει την χαρά στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα.

Ο Ριβάλντο μίλησε σε δηλώσεις του για την φετινή χρονιά της Μπαρτσελόνα, ενώ αναφέρθηκε και στις επικείμενες εκλογές. Συγκεκριμένα τόνισε πως για να τελειώσει «με χαμόγελα» η φετινή της χρονιά, θα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα. Όσον αφορά την προεδρία ανέφερε ότι θέλει να δει μία γερή ομάδα, ασχέτως το ποιος θα την αναλάβει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Ριβάλντο:

«Είναι ωραίο να πολεμάς για ένα τρόπαιο και το κατόρθωμα να φτάσει στον τελικό, την φέρνει πιο κοντά σε έναν. Όμως και να τον κερδίσει η Μπαρτσελόνα δεν θα σώσει την κακή της χρονιά. Με το Champions League να έχει σχεδόν χαθεί, θα πρέπει να εστιάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχει μπροστά της ακόμα αρκετά παιχνίδια και ευκαιρίες για να πολεμήσει. Αν κάνει το νταμπλ τότε ναι, η σεζόν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη.

Ότι συνέβη αυτήν την εβδομάδα, δείχνει πως η προεδρία Μπαρτομέου είχε περισσότερα κακά παρά καλά στην διάρκεια της. Το κλαμπ πρέπει να αλλάξει σελίδα. Όποιος και να είναι ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, εύχομαι να χτίσει ξανά την ομάδα και να της δώσει γερές βάσεις, όχι μόνο οικονομικά αλλά και αγωνιστικά.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ