Απόλυτη προτεραιότητα της Ρεάλ ο Χάαλαντ!

Απόλυτη προτεραιότητα της Ρεάλ ο Χάαλαντ!

Το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ είναι το κύριο θέμα συζήτησης στα γραφεία της Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα και από τα δύο γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση εναντίον της Μπαγερν και πλέον έχουν βάλει την απόκτησή του σε απόλυτη προτεραιότητα.

Σύμφωνα με την ισπανική «ΑS» λοιπόν, οι άνθρωποι της Ρεάλ παρακολούθησαν την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάγερν με τη Ντόρτμπουντ και όσα είδαν να κάνει ο Χάαλαντ τους «ανάγκασαν» να σκέφτονται ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτό είναι ένα πρότζεκτ το οποίο θα κοστίσει στους Μαδριλένους περίπου…. 270 εκατομμύρια, αφού η μεταγραφή του Νορβηγού θα φτάσει στα 150 εκατομμύρια ευρώ και το σύνολο των μισθών του για ένα συμβόλαιο διάρκειας 6ετών όπου για τον κάθε χρόνο ο 20χρονος θα καρπώνεται 20 εκατομμύρια θα φτάσει στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ είχαν έρθει σε συμφωνία με τον ατζέντη του Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα, ώστε ο νεαρός επιθετικός να παραχωρηθεί το 2022 με μια συμφέρουσα τιμή, ωστόσο, η πανδημία ανέτρεψε όλα τα δεδομένα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ