Λαπόρτα : «Ο Μέσι αγαπάει την Μπαρτσελόνα και πιστεύω πως θέλει να μείνει»

Λαπόρτα : «Ο Μέσι αγαπάει την Μπαρτσελόνα και πιστεύω πως θέλει να μείνει»

Ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, θεωρεί ότι ο Λιονέλ Μέσι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Την πεποίθηση του πως ο Λιονέλ Μέσι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο νέος πρόεδρος της, Τζουάν Λαπόρτα.

Ο 58χρονος Καταλανός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, καθώς αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής στις εκλογές της 7ης Μαρτίου και ανέλαβε χρέη προέδρου στους «μπλαουγκράνα».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο RAC 1 μίλησε για ένα από τα πιο κορυφαία ζητήματα της επικαιρότητας της ισπανικής ομάδας, το οποίο δεν είναι άλλο από το μέλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Ο Λαπόρτα εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο 33χρονος άσος θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, ενώ ανέφερε ότι ήρθε σε επικοινωνία μαζί του και τον συνεχάρη για την εκλογή του.

«Με συνεχάρη ο Μέσι, αλλά κι άλλοι παίκτες όπως οι Πικέ, Άλμπα. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Το γεγονός ότι o Μέσι πήγε να ψηφίσει είναι μια καλή εικόνα τόσο για την Μπαρτσελόνα, όσο και για τον ίδιον. Ο Μέσι αγαπάει την Μπαρτσελόνα και το χθεσινό ήταν ακόμη μία απόδειξη. Πιστεύω ότι θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ