Το like του Χόρχε Μέσι στον Λαπόρτα που άναψε… φωτιές! (pics)

Το like του Χόρχε Μέσι στον Λαπόρτα που άναψε… φωτιές! (pics)

Ένα like του Χόρχε Μέσι στην επισημοποίηση της επιστροφής του Ζουάν Λαπόρτα στην Μπαρτσελόνα, ήταν αρκετό για να γίνει και πάλι... χαμός αναφορικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι!

Αέρας αισιοδοξίας υπάρχει στη Βαρκελώνη από χθες το βράδυ μετά την ανακοίνωση του Ζουάν Λαπόρτα στην προεδρία του συλλόγου! Ο 59χρονος δικηγόρος επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα μετά από 11 χρόνια απουσίας, θέλοντας να επαναφέρει τον σύλλογο στην κορυφή της Ευρώπης.

Δεν είναι μυστικό, ότι ένας από τους μεγαλύτερους στόχους του Λαπόρτα, είναι να κρατήσει τον Λιονέλ Μέσι. Ο Καταλανός δικηγόρος έχει υποσχεθεί πως θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στην σύλλογο, ενώ γνωστό είναι και πως οι δύο άνδρες διαθέτουν άριστες σχέσεις.

Μάλιστα, η νίκη του Λαπόρτα φαίνεται πως άρεσε και στον πατέρα του 33χρονου. Ο Χόρχε Μέσι έκανε like στη δημοσίευση της Μπαρτσελόνα που ανακοινώνει πως ο Λαπόρτα αναλαμβάνει τον σύλλογο, με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να παίρνουν «φωτιά» και να κάνουν λόγο για ένα… σήμαδι παραμονής του Pulga στο «Καμπ Νόου»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ