Τα δίνει όλα για Αγουέρο και Αλάμπα η Μπαρτσελόνα

Τα δίνει όλα για Αγουέρο και Αλάμπα η Μπαρτσελόνα

Ο Ζοάν Λαπόρτα θέλει να ντύσει με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα τους Νταβίντ Αλάμπα και Σέρχιο Αγουέρο.

Αν και είναι μόνο κάποιες… ώρες πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, ο Ζοάν Λαπόρτα εφαρμόζει άμεσα το προεκλογικό του πλάνο για ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με την ισπανική «El Mundo Deportivo» αρκετά ψηλά στη μεταγραφική του λίστα βρίσκονται δύο μεγάλα ονόματα, οι οποίοι μπορούν να αποκτηθούν ως ελεύθεροι το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Νταβίντ Αλάμπα που μένει ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου και τον Κουν Αγουέρο που μένει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 28χρονος αμυντικός από την Αυστρία έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το Μόναχο, όμως δεν έχει υπογράψει ακόμη σε κάποια ομάδα, με τον ατζέντη του, Πίνι Ζαχάβι, να βρίσκεται πριν από λίγες ημέρες στη Βαρκελώνη, κάνοντας σύμφωνα με τα ΜΜΕ κουβέντα με τον Λαπόρτα για την Μπαρτσελόνα.

Όσο για τον 33χρονο Αργεντινό επιθετικό, αποχωρεί ως ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι και θεωρείται μια λύση υψηλού επιπέδου. Μάλιστα, θεωρείται πως η απόκτηση του Αγουέρο από την Μπαρτσελόνα θα παίξει κάποιο ρόλο στην παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην Βαρκελώνη, καθώς οι δύο τους είναι στενοί φίλοι.

Τέλος, οι μπλαουγκράνα έχουν υπογράψει προσύμφωνο με 19χρονο Καταλανό αμυντικό, Έρικ Γκαρσία ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ