Θέλει τον Πάου Τόρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Θέλει τον Πάου Τόρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πάου Τόρες είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας.

Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτετ στο κέντρο της άμυνας το προσεχές καλοκαίρι, έτσι ώστε να βρεθεί το καλύτερο δυνατό «ταίρι» για τον Χάρι Μαγκουάιρ και ο εκλεκτός σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έρχονται από την Αγγλία είναι ο Πάου Τόρες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει αποκλειστικά το «Manchester Evening News» ο κεντρικός αμυντικός της Βιγιαρεάλ έχει ξεχωρίσει εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια στο σκάουτινγκ των «κόκκινων διαβόλων», καθώς πραγματοποιεί πολύ καλές σεζόν με το «κίτρινο υποβρύχιο», έχοντας εξαιρετική ικανότητα με την μπάλα στα πόδια και παράλληλα είναι αριστεροπόδαρος.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για τον διενή Ισπανό στόπερ έχει δείξει ενδιαφέρον και η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο έπειτα από χρόνια φαίνεται ότι δεν θα προχωρήσει σε κάποια προσθήκη στην αμυντική της γραμμή, καθώς έχει τους Στόουνς, Ρούμπεν Ντίας, Νέιθαν Άκε και τον Εϊμερίκ Λαπόρτ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Μπάγερν Μονάχου θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ