Θέλτα : Στο Ντουμπάι για αποθεραπεία ο Εμρέ Μορ (pic)

Θέλτα : Στο Ντουμπάι για αποθεραπεία ο Εμρέ Μορ (pic)

Ο Εμρέ Μορ βρίσκεται στο Ντουμπάι τις τελευταίες εβδομάδες για την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό του τον Φεβρουάριο με τη Θέλτα να μην ξέρει ακόμη πότε θα γυρίσει στο Βίγκο ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Στις 17 Φεβρουαρίου η Θέλτα ενημέρωνε ότι ο Εμρέ Μορ αναχωρούσε για το Ντουμπάι ώστε να πραγματοποιήσει την αποθεραπεία του λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό. Τρεις εβδομάδες αργότερα ο πρώην άσος του Ολυμπιακού παραμένει στα Η.Α.Ε με την ομάδα του Βίγκο να μην γνωρίζει πότε θα έχει τον παίκτη ξανά στη διάθεσή της.

Φέτος και μέχρι τον τραυματισμό του ο Μορ είχε καταγράψει 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με ένα γκολ. Καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στα social media που διατηρεί, από το πρόγραμμα που ακολουθεί και την προσπάθεια που κάνει να επανέλθει όπως πριν.

Ο Μορ που έχει συμβόλαιο με τη Θέλτα ως το καλοκαίρι του 2022 εκτός όμως το καθημερινό πρόγραμμα της αποθεραπείας του δεν χάνει την ευκαιρία να περνάει και κάποιες πιο χαλαρές στιγμές, όπως φανερώνει μέσω instagram. Έτσι δημοσίευσε και μια φωτογραφία του με τον διάσημο ράπερ Gims.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ